Aarhus Litteraturfestival 2016

VmO_skarm

Jeg var til Aarhus Litteraturfestival i weekenden og det var en stor succes.

Fredagen blev dog lang, da DSB stadig var igang med deres arbejde på skinnerne, så det der burde være en tur på 3,5 time endte med at være på næsten 6 timer.

Pitstop i Odense

Pitstop i Odense

Heldigvis havde jeg fået et hotelværelse til overnatning dagen før jeg skulle på scenen, så forsinkelserne gik ikke ud over showet.

Lørdag gik jeg på scenen med Mathias Clasen efter et hurtigt radiointerview til en snak om virkemidlerne i horror. Det gav en rigtig god balance at vi havde hver vores vinkel på emnet, hvor Mathias er teoretikeren og jeg er praktikeren. Jeg kunne fortælle om de teknikker jeg bruger, og Mathias kunne forklare, hvorfor de virker.

Good times.

Jeg havde fået lov til at optage showet, men jeg var ikke klar over at min telefon har en grænse for hvor store filer den kan optage. Hele seancen varede ca. 45 minutter, men desværre stoppede telefonen optagelserne efter 33 minutter.

Vi fik efterfølgende ros og publikum virkede interesserede, så det er altid en god fornemmelse når showet er en succes.

Jeg var meget imponeret over arrangementet. DOKK1 er en fantastisk ramme til den slags festivaler og jeg måtte rundt som en anden turist og tage billeder, da jeg ikke havde været der før. Hvis du tilfældigvis skal til Aarhus, så kan jeg anbefale at smutte forbi biblioteket i DOKK1.

Alting var professionelt og gennemtænkt. Der var baglokaler med forplejning og venlige hjælpere og tidsplanen blev holdt uden stress. Godt arbejde.

Bagefter kunne jeg lige nå at synke en sandwich og bælle en kop kaffe, for turen igen gik ud i DSB-land til hjemrejsen.

De første 33 minutter kan ses her. Lyden er lidt ulden, men man kan følge med, hvis man skruer op.

Dette indlæg blev udgivet i Begivenhed, Forfatterskab og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *