American Horror Story

Der produceres mange gode serier i disse dage og selvom dansk tv er begyndt at vise horror, er der stadig lang vej til det amerikanske udvalg. Det bliver dog bedre og bedre. The Walking Dead kører på anden sæson på DR2 og TV2 har købt rettighederne til American Horror Story, men har endnu ikke annonceret, hvornår de begynder at vise serien.

Jeg snublede første gang over titlen på Day of the Woman (der i øvrigt kan varmt anbefales.) Jeg har så fulgt med i første sæson over nettet og kan kun sige: “Glæd jer!”

Serien følger familien Harmon, der efter mandens utroskab er flyttet langt væk for at starte på en frisk. Parret har en teenagedatter der kæmper med nogle store problemer, som forældrene ikke ser da deres egne kriser overskygger hendes. Huset de er flyttet ind i er gammelt og har selvfølgelig en modbydelig historie. Faktisk er der begået flere mord indenfor husets fire vægge end i en gennemsnitlig provinsby og mange af de døde er blevet hængende.

Serien oser af stemning og en af de rigtig fede og anderledes detaljer er, at familien ikke selv er klar over, at mange af de folk, der kommer i huset, ikke længere er levende. Hos nogen er det selvfølgelig åbenlyst, men det er sjovt at sidde som seer og prøve at regne ud, om vi nu har at gøre med en afdød eller en levende.

Jeg er kun halvt igennem første sæson, men jeg kan afsløre at der ikke bliver holdt igen. Blod, sex og gys er en potent blanding og serien har en helt speciel stemning.

Jeg skal prøve at følge med i hvornår TV2 afslører sendetidspunktet. Den er god.

Dette indlæg blev udgivet i TV og tagget . Bogmærk permalinket.

4 svar til American Horror Story

 1. Louise Pugholm skriver:

  Jeg har set hele første sæson, eller rettere, jeg slugte den råt klinet til skærmen og yndlingspuden krammet tæt til kroppen.

  Det er virkelig længe siden en ny serie i den grad har fanget mig. Det bugger mig dog at det ser ud til Evan Peters (Tate) ikke skal være med i den næste sæson. Heldigvis vender uforlignelige Jessica Lange tilbage igen som Constance.

  Glæd dig til resten af sæsonen. Efter min mening bliver du ikke skuffet. ;o)

 2. Michael Kamp skriver:

  Du fik helt ret.

  Hold da op en finale 😮

 3. Benny Hansen skriver:

  Har set første sæson for et stykke tid siden. Lang tid siden har set så god serie og bedre end mage af de horror man ellers kan se også. Er nu igang med 2 sæson. Også vildt god fortælling med nogle af de samme skuespiller.

  Kan varmt anbefales 😉

 4. Michael Kamp skriver:

  Fedt, så der kom faktisk en ssæson to?

  Jeg var meget i tvivl efter slutningen i sæson et, men så vil jeg glæde mig til den kommer på DVD 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *