Året der gik

Så er 2013 skudt godt i gang og det er tid til det traditionelle tilbageblik.

Tilbage ved sidste nytår havde jeg sat et par beskedne mål for 2012 – nemlig at den nye roman skulle gøres færdig, jeg skulle sende et bidrag til Lige under overfladen 6, Bobs Saga 4 skulle skrives og endelig skulle 2012 være året, hvor jeg startede min erobring af det engelske marked.

Hvordan gik det så?

Tja, min nyeste roman blev skrevet færdig og sendt til Tellerup, men den er stadig på vej igennem processen, Lige under overfladen 6 fik ligefrem navn efter mit bidrag Fremmed Stjerne og jeg fik fedtet en novelle med i en kommende engelsk antologi.

Derudover fik jeg skrevet endnu en halv roman (den allernyeste i rækken), søgt litteraturstøtte (og fik afslag), og har en god håndfuld noveller på vej ud på både dansk og engelsk.

Jeg fik startet min engelske hjemmeside fromthefrozennorth.com op, så den er klar til det store gennembrud, og er så småt begyndt at arbejde på mit internationale netværk.

Jeg vandt Niels Klim prisen for bedste sci-fi novelle (Homo Arachnida) sammen med Lars Ahn og har altså nu modtaget priser to år i træk – 2013 må hellere tage sig sammen.

Jeg blev fyret fra mit arbejde som nattevagt, men fandt en nyt, bedre natjob og har for tiden travlt med at lære de nye rutiner, så hvis bloggen opdateres lidt ustabilt i starten, skyldes det travlhed.

Hvad så med 2013?

Det vælter ind med idéer og jeg er nødt til at sortere hårdt i dem – jeg kan umuligt nå at give dem alle den kærlighed, de fortjener, desværre.

Jeg kan desværre ikke sige noget begavet om, hvornår næste roman rammer hylderne, andet end det forhåbentlig bliver sidst i 2013, men så må jeg jo bare skrive endnu mere i mellemtiden.

Større, bedre, vildere! 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Forfatterskab. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *