Asssassination Classroom

AC

Forstil dig en japansk anime der omhandler tentakler og skolepiger … uden at ende i hentai.

Assassination Classroom er en meget speciel, men ret fascinerende serie. Specielt for mig, som tidligere lærer der har et ømt punkt for de svage elever.

Historien tager sin begyndelse, da noget destruerer det meste af månen(!) og verdens regeringer går i panik. Et gult monster, der ligner en krydsning mellem en blæksprutte og en emoji tager ansvaret for månens udslettelse og erklærer at han/den vil udslette hele kloden, medmindre …

Af uransagelige årsager har bæstet et ønske om at fungere som lærer for en klasse af udstødte elever på en meget striks, halv-fascistisk skole. Eleverne har lov til at forsøge at dræbe ham, og hvis det ikke lykkedes før deres eksamen, udsletter han Jorden.

Eleverne er altså pludselig Jordens eneste håb og gør en ihærdig indsats, men monstret har nogle tricks i ærmet, der gør den slags drabsforsøg meget, meget svære.

Samtidig lever monstret sig fuldt ind i rollen som lærer og viser sig at have en unik tilgang til de forskellige elevers vanskeligheder.

AC_ft

Så hvad har vi her?

Jeg kan ikke rigtig sætte nogen genre på serien. Den er sjov, sød og det er interessant at gætte med efterhånden som eleverne bliver mere og mere opfindsomme og forsøger at finde bæstets svaghed.

Det er ganske flippet.

Og så er det skønt for en gangs skyld at se en japansk serie, hvor skolepigerne ikke bruges som sexobjekter, men bare er elever.

Episoderne er korte – omkring 22 minutter, så hvis man er det mindste interesseret i skole, tentakler eller anime, så er den værd at prøve kræfter med.

Den kan ses gratis og lovligt på FUNimation, men man skal muligvis fiddle lidt ved sine indstillinger. De prøver at forhindre udenlandske IP-adresser i at få adgang.

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *