At selvudgive på con

Weekendens Fantasticon er naturligvis mejslet i erindringen som stedet, hvor jeg modtog min Niels Klim pris, men det var jo ikke det eneste jeg foretog mig. 🙂

Det er altid ærgerligt, når en con har flere simultane spor, for det betyder hver gang at man går glip af arrangementer, men ellers gerne ville have været til.

I lørdags ville jeg gerne have hørt Ellen Datlows interview, men det faldt sammen med min egen deltagelse i en paneldebat om selvudgivelser.

Sammen med Jonas Wilmann og Nikolaj Højberg fik vi vendt erfaringerne med at udgive selv og hvad det betød for forfatterskaberne. Vi havde meget forskellige tilgange til selvudgivelser, så det var interessant at følge med i.

Efter debatten bød programmet både på monsterdesign ud fra en psykologisk vinkel, og samtidig en debat om genrer og deres restriktive indflydelse. Begge punkter jeg gerne ville opleve, men jeg endte med at stå med en stor fadøl og diskutere med Wilmann og Silvestri, mens Darth Vader og hans bande af stormtroopers spankulerede rundt om os.
Meget hyggeligt.

Senere var jeg inde og høre fremtidsudsigterne for at leve i rummet, modtog min pris og endelig sluttede jeg af med et oplæg om den engelske hjemmeside ralan.com, der har en masse tips og tricks til håbefulde forfatterspirer.

Det var stor middag om aftenen, hvor man kunne diskutere fantastik i alle afskygninger, men jeg var nødt til at tage tidligt hjem.

Desværre havde jeg kun mulighed for at deltage om lørdagen – når man arbejder hver anden weekend er det ikke sådan lige at hive tre weekenddage ud af kaldeneren, så det kræver sin planlægningen.

Dette indlæg blev udgivet i Forfatterskab og tagget . Bogmærk permalinket.

Et svar til At selvudgive på con

  1. Pingback: Mere Fantasticon « Lars Ahn Pedersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *