De svære antologier

Twice upon the apocalypse mindreSå er Twice Upon an Apocalypse endelig udkommet og kan købes på Amazon.com for kun $3,74.

Det har været en lang vej fra den morgen i 2012, hvor jeg fik den glædelige nyhed at min første amerikanske udgivelse ville blive The Little Match Mi-Go. Og antologier er svære at markedsføre for de enkelte forfattere. Specielt fordi de enkelte historier sjældent bliver fremhævet.

Antologier lever og dør med forfatternes brand og den generelle modtagelse. Anmeldelserne giver som regel kun et overordnet vurdering, og alle andre end hovednavnene drukner i udvalget.

Twice Upon an Apocalypse indeholder 21 historier fra ligeså mange forfattere, så der er langt mellem omtalerne.

Lad os dykke ned i et par anmeldelser.

Twice upon the apocalypse

En glimrende anmeldelse til fem stjerner. Det kan man ikke brokke sig over.

Men der er ingen omtale af de enkelte historier, så den enkelte forfatter aner ikke om hans/hendes historie trækker karakteren op eller ned.

Jeg har gravet rundt i anmeldelserne og fundet to omtaler af min egen historie.

Først en anmelder, der ikke var imponeret.
Twice upon the apocalypse review 2

Hrmf – tak.

Andre var mere positive.

Yvonnes Davis valgte at fremhæve sine fire favoritter blandt bidragene, og det inkluderede heldigvis The Little Match Mi-Go.
Twice upon the apocalypse

Så kan jeg vist ikke brokke mig mere.

Til sammenligning udkom min prisvinder Homo Arachnida i engelsk oversættelse i antologien Lore vol. 2 helt tilbage i 2013. Den antologi har til dato fået nul (!) anmeldelser.
Lore review

Det … er ikke ret godt.

Twice Upon an Apocalypse er lige nu #3 på listen over bedst sælgende horror-antologier, så snup et eksemplar HER. Den er ret god 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Forfatterskab og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *