Den nye koloni

Så er det i dag at min nyeste novelle udkommer i science fiction antologien Den nye koloni.

Der er kendte navne blandt de 24 biddragsydere. Lars Ahn Pedersen, Patrick Leis og den altid læsværdige A. Silvestri skal nok levere interessante historier.

Mit eget bidrag er novellen Homo Arachnida, der forhåbentlig udfordrer læseren med en fortælling, hvor man ikke får alting serveret, men skal tænke over tingene. Jeg glæder mig til at læse reaktionerne på den.

Der vil være mulighed for at møde nogle af kræfterne bag antologien i Valby Kulturhus d. 12. oktober fra 19-22. Et panel af forfattere vil sidde klar til at møde læsere og andre interesserede.

Fra bagsiden:

Kolonier på den ene og den anden måde

For femte år i træk kan SFC med stolthed præsentere en originalantologi med sciencefiction-noveller fra nye og mindre nye SF forfattere.

I antologien vil du bl.a. finde kolonier på månen og i havets dyb. Rumrejser, alternative virkeligheder, satiriske fremtidsscenarier, aliens i forskellige sammenhænge, spekulativ fiktion, og meget mere. I år er der også en novelle fra en meget ung debutant, som sikkert i fremtiden kan blive et rigtigt kendt navn.

De 24 noveller, der er udvalgt til dette års antologi, er ligesom tidligere år udvalgt både på basis af deres litterære kvalitet og fordi de har et budskab deres forfattere vil delagtiggøre læseren i.

Da der kommer flere og flere forfattere med højere og højere kvalitet i deres historier bliver det fra år til år sværere at vælge. I år måtte redaktøren for første gang fravælge historier der i den primære evaluering havde fået prædikatet ’Skal med’, men det viser jo at forfatterskaren indenfor fantastisk litteratur i Danmark kvalitetsmæssigt øges meget i disse år.

Læs mere HER.

Dette indlæg blev udgivet i Bøger, Forfatterskab og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *