Den svære slutning

Jeg er kommet til slutningen af min lille edderkoppe-horror-romance og som altid er jeg rendt ind i et problem.

Næsten alle mine titler har været igennem det samme.

Jeg er god til at skabe en ubærlig situation for mine hovedpersoner, men at runde historien af så alting går op i en højere enhed er langt sværere end at kaste hovedpersonerne ud på dybt vand. Og specielt når der er et romantisk element.

I horror er slutningen “Et par af dem overlevede” en glimrende slutning. Der er masser af historier, hvor læserne kan ånde lettet op over at i det mindste en eller to af hovedpersonerne overlevede, men reglerne er lidt anderledes for romancer. Det er en genre jeg ikke har nogen erfaring med, så jeg famler mig lidt frem her.

Jeg ved at forlag der udgiver romancer på engelsk forventer en HEA (Happely Ever After) slutning for “rigtige” romancer, men acceptere HFN (Happy For Now) slutninger i mere moderne historier. Så er spørgsmålet om det overhovedet er et crossover mellem horror og romance, eller bare en horrorhistorie med et romantisk subplot.

Beslutninger, beslutninger.

Jeg har prøvet det med så mange af mine titler, at jeg tager det helt roligt. Historien skal nok finde sin rigtige afslutning – spørgsmålet er hvor mange kopper kaffe og lange gåture om natten det kræver, før brikkerne falder på plads. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Forfatterskab og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *