Dick Wilde

Dick-Wilde

Jeg er bagud med mine VR-anmeldelser, men har nu kigget på Dick Wilde fra Bolverk Games.

Jeg købte oprindeligt Dick Wilde fordi mine unger er for små til at spille Until Dawn: Rush of Blood. Jeg ville gerne dele en wave-shooter med dem og Dick Wilde virkede børnevenlig nok.

Lad os se traileren:

Det positive:
Dick Wilde er enormt hyggeligt og nemt at gå til. Det er en stor bonus at alle(?) våben er tilgængelige fra start, så du kan frit vælge din spillestil. Hvert enkelt våben har sine styrker og svagheder og ingen af dem virker overflødige, med buen som mulig undtagelse. Buen er håbløst svær at bruge og det er ellers ikke fordi spillet mangler udfordringer.
Det er muligt at man kan låse op for endnu flere muligheder, men så langt er jeg ikke kommet.

Det er rart at der er en party-mode indbygget, så man kan sidde og skiftes for at opnå den højeste score.

Grafikken er fin og styringen tilpas stram.

Det negative:
Sværhedsgraden er sat ALT for høj. Jeg er god til shooters og jeg har endnu ikke gennemført første bane på letteste niveau. Der kommer 11 bølger af forskellige dyr, der skal aflives og så en boss til sidst. Længere er jeg ikke nået og det er ikke fordi jeg ikke har forsøgt.
Det største problem er mængden af (helt bogstavelig) lort på skærmen.
Mange af angribende dyr kan skyde efter dig – store slimklatter eller fugleklatter eller andre organiske væsker der, hver gang de rammer, dækker en del af skærmen og stjæler dit udsyn. Lynhurtigt er du stort set blind og har ingen chance mod den horde, der hele tiden nærmer sig.
Derfor er mit favoritvåben riffel + skjold.
Her kan man fange fugleklatter mm på skjoldet og riflen kan skifte mellem jagtriffel og shotgun.

Jeg gav 149.- for Dick Wilde, og mens pengene ikke er spildt, så er jeg ærgerlig over en del af deres designvalg. Mine unger tabte interessen meget hurtigt, når de konstant blev jordet. Jeg har håbet der kom en update, der ville sænke læringskurven, men det er ikke sket endnu.

Er det pengene værd?

Bum-bum. Prøv før du køber. Er det på tilbud til under 100,- så tør jeg godt anbefale det.

Den store variation i våben og deres indstillinger giver hele tiden lyst til at forsøge noget nyt, men man kører sur i hele tiden at ramme imod en mur.

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, VR og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *