Et par anmeldelser fra nettet

Pyha – efter maraton-analysen af New Moon (3300 ord) kommer her lidt mindre teksttunge anmeldelser af mine egne værker.

Moln – Jorden Husker er endelig blevet anmeldt på Boggnasker, hvor den får karakteren 9/10.
Der skrives:

“Moln – Jorden husker er den første bog fra Michael Kamp jeg har læst og det bliver bestemt ikke den sidste, på trods af at jeg har en svag sjæl når det kommer til horror bøger. Han skriver ubesværet og fangende, så klart en bog jeg vil anbefale at læse, hvis man elsker at gyse og være glad for man ikke bor i Moln!”
Læs hele anmeldelsen HER.

😀

Den er også blevet anmeldt på Den Lille Bogblog, hvor der skrives:

“Horrorhistorier skal jo gerne fremkalde gåsehud og/eller små gys undervejs, og her bestod bogen med glans. Da jeg kun manglede et par kapitler, og klokken nærmede sig midnat (det perfekte tidspunkt at læse horrorhistorier), greb jeg mig selv i at spekulere på, om jeg nu også skulle ligge med ansigtet ud mod sengekanten, når jeg lagde mig til at sove – tænk nu hvis jeg vågnede midt om natten, og der så stod en død pige og stirrede på mig? … her indså jeg, at bogen da for alvor var kommet ind under huden på mig, for den slags tanker plejer jeg sjældent at have, når jeg læser horrorhistorier eller ser horrorfilm. Men stor ros herfra for at bygge en krybende gyserstemning langsomt op, så læseren stille og roligt bliver mere og mere ubehagelig til mode. Kan absolut anbefales hvis du er til horror.”
Læs hele anmeldelsen HER.

Endelig har Den nye koloni – Lige under overfladen 5 også kastet en anmeldelse af sig, selvom det har været lidt sparsomt med dem. Samtlige noveller gennemgåes og om Homo Arachnida skriver hun:

“Homo Arachnida” af Michael Kamp. Godt gys! Letlæst og velskrevet.”

Det ikke så uddybende, men det er svært at skrive noget om historien uden at afsløre overraskelsen.
Læs hele anmeldelsen HER.

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, Bøger, Forfatterskab og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *