Fearful Symmetries guidelines

Fearful SymmetriesSå er der endelig kommet detaljer om Ellen Datlows kommende antologi Fearful Symmetries.

Nu er læseperioden også igang (deadline 31. maj), så det var på høje tid.

Jeg har tidligere nævnt antologien, fordi Ellen Datlow er en af de helt store navne som redaktør på antologier i de fantastiske genrer. Det var en gylden mulighed, da hun annoncerede at der ville være åbent for alle indsendelser i denne omgang.
Normalt laver hun eksklusive aftaler med de store kanoner, så navne som Stephen King, Peter Straub og Neil Gaiman optræder hyppigt i antologierne.

Derfor jeg er lidt skuffet da det nu viser sig at:

“A large percentage of the stories have already been solicited, but we have a small window for open submissions, from May 1 – May 31, 2013. Please send your best work.”

Der er altså kun en lille åbning, måske 3-4 noveller, der kan udfyldes af de indsendte historier. Altså skal jeg konkurrere med hele den uvaskede pøbel om ganske få pladser.

:-/

Det er hårde odds.
Men det gør selvfølgelig også udfordringen endnu større. Der er ikke plads til nogen usikkerhed eller elementer, der ikke helt fungerer i historien. Det er alvor!

Jeg er i tænkeboks, mens jeg læser mine løse idéer igennem og leder efter noget, der er markant nok til at hæve sig, men jeg har ikke tid til at vente for længe med at gå igang.

Tik, tak, tik, tak.

Submission Guidlines

Dette indlæg blev udgivet i Bøger, Forfatterskab og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *