Film jeg glæder mig til at blive skuffet over – Sucker Punch

Ja, jeg har været nødt til at tilføje en ny katagori – Film jeg glæder mig til at blive skuffet over.
Nogen gange ser man en trailer og tænker: “Wow, den ser fed ud.”
Som regel efterfulgt af: “Gad vide, hvordan de har ødelagt den?”
Tit og ofte vil filmene med de lækreste trailere skuffe fælt. Sucker Punch virker som en oplagt kandidat til skuffelse. Den har simpelthen presset alle de lækre drengerøvsting ind i samme film. Babes, action, samuraier, kæmperobotter, skyttegravskrig under 1. Verdenskrig, gale læger, flere babes, zeppelinere, kung fu, kæmpe samurai-robotter og drager. Drager!
Det hele pakket ind i en surrealistisk fortælling som instruktøren (og medforfatteren), Zach Snyder, kalder for: “Alice i Eventyrland – med maskinpistoler.”
Det lover godt, men der er hele tiden den der nagende stemme i baghovedet. Kan man virkelig bare blande løs af de gode ting og få noget endnu bedre? Sådan fungerer det jo ikke i den virkelige verden. Tag makrel og nutella, for eksempel. Hver især guddommelig føde, men hvis du smækker dem sammen til en makrel-nutella sandwich …
Nej, vel?
Første faretegn er “instruktør og medforfatter”. Dem har der været nogle grimme eksempler på. Andet er konceptet med at proppe en masse kønne piger ind i action-roller. Det har også været en skidt ting i andre film. Tredje faretegn er Vanessa Hudgens fra High School Musical filmene. Kan hun bære en voksen rolle?

Jaja – den skal da ses, men jeg glæder mig til at blive skuffet. Nyd traileren.

Er man vild efter at læse mere om filmen (og se en masse afklædte billeder af pigerne) kan man titte HER.

Dette indlæg blev udgivet i Film, Film jeg glæder mig til at blive skuffet over og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

5 svar til Film jeg glæder mig til at blive skuffet over – Sucker Punch

 1. Janus Andersen skriver:

  Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal forholde mig til Sucker Punch. På den ene side ser den helt vild lækker ud og skal nok blive underholdende – på den anden side er det vist en af de allermest trælse historier: pige ligger i coma og kæmper sig igennem sin egen underbevidsthed eller noget i den dur. Jeg har det med at blive gammel og vrissen, når jeg støder på den, og når det ligesom er slået fast fra starten, skal der godt nok tænkes ordentligt for at skabe en historie.

 2. Janus Andersen skriver:

  Eller: ikke coma (den har jeg vist samlet op i en tidlig omtale af filmen), men alligevel “it’s all in your mind”.

 3. Michael Kamp skriver:

  Den skal selvfølgelig ses, men jeg tror jeg sætter mine forventninger meget lavt. Så kan man jo blive positivt overrasket. 🙂

 4. Pingback: Alice: Madness Returns

 5. Nick skriver:

  “Kan man virkelig bare blande løs af de gode ting og få noget endnu bedre? Sådan fungerer det jo ikke i den virkelige verden. Tag makrel og nutella, for eksempel. Hver især guddommelig føde, men hvis du smækker dem sammen til en makrel-nutella sandwich …” og her må jeg jo så lige træde i karakter og sige: under normale omstændigheder ville du have ret, Kamp, men her er der altså tale om en makrel og Nutella sandwich MED SPRØDSTEGT BACON!!! Pure awesome-sauce!

  Jeg havde heller ikke de store forventninger til Sucker Punch, men mand hvor den overraskede positivt. Tænkte også selv noget i retning af “det er jo bare en flok lækre tøsebørn i wet-dream outfits, med automatvåben, sværd og seje fjender. Nå, om ikke andet får man vel en form for tilfredsstillelse af mindst en af tingene” men jeg må sige at den som sagt overraskede positivt. God historie bygget op i flere lag, masser af rum til fortolkning både under og efter samt en slutning man ikke umiddelbart ser komme. In short: få slæbt dig ind i biografens mørke med en stor Cola Zero og læn dig godt tilbage i sædet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *