Foredrag til rollespilsdag

Rollespilsdag
En deadline klaret – en mere ventende i skyggerne.
I pausen mellem dem kan jeg lige nå en opdatering 🙂

Nu er der igen mulighed for at høre mig tegne og fortælle på en scene.

Lørdag d.31 august byder Kultur Østerbro, foreningerne Rollespilsfabrikken, Tempus Vivo og Babylon samt firmaet Rollespilsakademiet velkommen til en fantastisk dag med nordisk rollespil (”Nordic larp”) på Krudttønden.

Der er både afset tid til børnene om dagen og de voksne om aftenen med livemusik, liverollespil og masser af spænding.

Jeg går på kl. 17 til en foredrag om fantasy, rollespil og forfatterskab og bliver dermed bindeledet mellem børne- og voksendelen.

Programmet er som følger (sakset fra Facebook-siden):

KAMPARENA
12.00 – 17.00 er der kamparena udenfor, hvor man kan slås med et monster, samt foreningsboder, hvor man kan snakke med aktive frivillige fra de tre foreninger. Det er gratis og vi har alt det udstyr du skal bruge, hvis du vil en tur i kamparenaen og møde et af vores monstre!

MAGISKOLE
13.00 – 14.30 er der rollespil for de 7-10 årige indenfor på Krudttønden. Her er det et Harry Potter-inspireret rollespil, hvor de deltagende piger og drenge befinder sig på en hemmelig trolddomsskole på Østerbro og skal lære hvordan de bruger trylleformularer, identificerer monstre og blander magiske drikke. Vi sørger for alt fra magikerkåber til tryllestave og det bliver skidesjovt!
Pris: 50 kr.

DETEKTIV-ROLLESPIL
15.00 – 16.30 er der rollespil for de 11-14 årige indenfor på Krudttønden. Her spiller børnene privatdetektiver, der er tilkaldt for at hjælpe med at løse et mord – nemlig mordet på skuespilleren Arne Arnoldsen. Arne Arnoldsen er blevet dræbt under generalprøven på en forestilling, og chefen for teatret har indkaldt privatdetektiverne for at holde politiet udenfor. Vi sørger for alt fra lange efterforskningsjakker og politiskilte til mistænkte og ”beviser”.
Pris: 50 kr.

ØSTERBRO BIBLIOTEK
Østerbro Bibliotek har Danmarks største samling af rollespil og fantasy litteratur og vil være til stede hele dagen med deler af sin samling i sin bogbus. Her kan man bladre i den mange facetterede genre, blive oprettet som låner og låne materialer med hjem.

FORFATTERFOREDRAG
17.00 – 18.00 er der foredrag med forfatteren Michael Kamp, der bl.a. står bag Bobs Saga, Fordærv og Bunker 137. Kom og lær noget om fantasy og fiktion!

FESTROLLESPIL
19.00 – 21.00 er der rollespil for de voksne (18+). Rollespillet handler om en koncert, hvor 90’er-bandet Discokongerne skal lave en re-union optræden efter 15 år hver for sig. Spændingen er intens, for her er både groupies, promoters, fans, tilfældige unge, der har forvildet sig forbi og sikkerhedsfolk, stagehands, osv. Dramaet begynder for alvor, da bandet ikke dukker op og stemningen begynder at blive pinlig.
Det bliver sjovt, det bliver anderledes og det kræver ikke, at man har spillet rollespil før. Og så er der rigtig fest og koncert med Mother Empire bagefter rollespillet!
Pris: 60 kr (inkl. koncerten bagefter!)

Kort_krudttonden

Det lyder da som en dag for hele familien 🙂

Se mere og meld jer til HER.

Dette indlæg blev udgivet i Begivenhed, Forfatterskab og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *