Forfatterstatus

Hvordan ser det ud for tiden med forfatterskabet? Hvad render jeg og roder med?

Der er gang i en del projekter på skrivefronten.

Romaner:
Jeg har lige afleveret et manuskript til Tellerup og afventer deres svar, så det er stadig super hemmeligt. Desværre blev det ret forsinket undervejs, så selv hvis alting glider let igennem, så når der ikke at komme en roman fra mig i år 🙁 Det huer mig ikke.
Nu kan jeg jo ikke sidde med hænderne i skødet, så jeg er i mellemtiden begyndt på et sommerprojekt. Det skulle egentlig have været en langnovelle, men er vokset til en roman.
Jeg har en god fornemmelse med den, men kan nok ikke nå min første deadline i slutningen af august. Jeg overvurderede min produktivitet i sommermånederne, men nu flyder det igen fra keyboardet og historien skrider fremad.

Noveller:
Jeg har indsendt en novelle til Undervisningsministeriets Drengelitteraturpris 2012, der ellers har strammet kravene til formen og nu kun modtager noveller på 1500 ord eller under. (Opmærksomme læsere vil bemærke at prisen også har skiftet navn. Igen.)
Derudover har jeg et par novelleprojekter liggende, som jeg hiver frem ind i mellem, når de andre tekster driller.

Engelsk:
Jeg annoncerede jo i starten af året at 2012 blev året, hvor jeg også begyndte at udkomme på engelsk. Hvordan går det eventyr?
Ret behersket må jeg sige. Konkurrencen er benhård og selvom jeg efterhånden har fire oversatte noveller i rotation, så har der indtil videre ikke været bid. Jeg er den evige optimist og betragter det som et spørgsmål om tid. 🙂

Bobs Saga 4:
Jeg får mange henvendelser om Bobs Saga 4, men den er stadig lidt i limbo. Den er selvfølglig på vej, men jeg kan ikke sige noget begavet om, hvornår den udkommer.
Stay strong, my Brethen!

Dette indlæg blev udgivet i Forfatterskab. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *