Game of Thrones

Hvis en serie eller andet bliver hypet for meget, så bliver jeg tit en Rasmus modsat og vælger den fra.

Game of Thrones er blevet rost til skyerne, så jeg strittede imod længe. Først efter gentagende opfordringer fra venner med god smag overgav jeg mig, og da TV3 begyndte at sende serien i april, måtte jeg jo hellere sætte mig foran husalteret og se, hvad det hele går ud på.

Hold da op. 😯

Der er godt nok gang i kvalitetsserierne for tiden. American Horror Story og The Walking Dead har bragt horror ind på tv og nu gør Game of Thrones det samme for fantasy.

Den er så fed!

En eventyrverden der langsomt folder sig ud, gode skuespillere, stærke karakterer og masser af sex og vold. Det er ikke for børn. Det er ikke Narnia det her, det er for voksne seere.

Jeg vil ikke fortælle om handlingen for allerede i første afsnit kommer de første overraskende afsløringer, men det er et kompliceret spil mellem adelsfamilier om retten til tronen.

Mine varmeste anbefalinger.

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, TV og tagget , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Game of Thrones

  1. Sasa Kovacevic skriver:

    Hej Michael 🙂

    Game of Thrones er for fedt! Jeg er fuld igang med bog nr. 2, og kan kun sige at serien følger den rigtig godt. Det er sådan af forfatteren George R.R. Martin hjælper til undervejs for at sørge for at serien har den helt rigtige stemning samt underholdning som bøgerne. Hvad der er rigtig fedt er, at mange af replikkerne er taget direkte ud af bogen 🙂

    Jeg har oprettet en fansite for serien på http://game-of-thrones.dk/ hvor jeg engang om ugen skriver om hvad der rører sig indenfor universet.

    Hvis jeg kunne få et link under Twilight Danmark, så kvitterer jeg med en artikel på Game of Thrones om din fine gyserside 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *