Gys på hospitalet

re-animator

CPH PIX er i fuld sving og et at de mere interessante indslag finder sted i aften.

Fra beskrivelsen:

PIX lader den hysteriske uhygge brede sig og åbner dørene til det gamle Hørsholm Hospital til en nat i splatterens tegn – med forfatteren H.P. Lovecrafts og instruktøren Stuart Gordons ‘Re-Animator’.

Efter at være tvunget til at forlade Zürich flytter den unge medicinstuderende Herbert West (Jeffrey Combs) ind hos sin medstuderende Dan Cain i Massachusetts. Sammen begynder de – med en medicinsk opskrift lavet af Wests afdøde mentor, Dr. Gruber – at forfølge drømmen om at kunne vække de døde til live. Gå i West og Cains fodspor, aflæg det gamle hospital i Hørsholm et besøg og se eller gense filmen i sygelige rammer, hvor dine sanser med sikkerhed vil blive skærpet.

Det bliver en aften, hvor ‘more is more’, og det gælder både den overgearede 80’er-kultklassiker og oplevelsen i hospitalets lange, snørklede gange. Hvis du lyster, og ikke mindst tør, så mødes alle dristige sjæle ved den gamle hovedindgang til Hørsholm Hospital, Usserød Kongevej 102, 2970 Hørsholm. (Både Bus 150S og 500S stopper ved Bolbrovej, Hørsholm). Kr. 150,-

Læs mere HER.

Ses vi?

Dette indlæg blev udgivet i Begivenhed, Film og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *