Halloween 2017

Jeg har haft dødtravlt de sidste 14 dage.

Halloween betyder meget i vores familie og vores forberedelse tager tid – samtidig er jeg midt i en kampagne for at køre Clowns i stilling på det engelske marked som kandidat til en pris. Mere om det en anden gang.

Halloween er jo en importeret festdag og selvom det er blevet mere almindeligt de sidste år, så er det stadig ikke så mange der er med på legen derhjemme. Vi bor i Kirke Hyllinge, der er en lille by nordøst for Roskilde, og selv om fænomenet har bredt sig, har det været lidt en ørkenvandring de sidste par år, når man vandrede rundt og forsøgte at finde et hus der var med på en omgang trick-or-treat.

I år blev det anderledes.

Vi har en lokalgruppe på Facebook og jeg startede en tråd, hvor folk kunne melde sig til og vise at man deltog. Adresserne blev plottet ind på et kort i Google Maps og pludselig kunne man planlægge en rute hjemmefra, hvor der var garanteret guf i spanden, når man kom hjem.

Det er i al ubeskedenhed en ret god idé.

Og det virkede.

Sidste år kom der omkring otte hold forbi vores hus og vi havde uanede mængder af slik til overs. I år havde vi forberedt os på op til hundrede børn, og vi løb alligevel tør undervejs. Det væltede ind med udklædte unger og glade forældre, så til sidst måtte vi hugge vores egne børns fredagsslik og dele ud.

Det var en rigtig hyggelig aften og jeg kan varmt anbefale at man forsøger sig med lidt lavpraktisk planlægning i lokalsamfundet. Det er langt sjovere og hyggeligere, når det er tydeligt for alle hvem der er med i legen.

Vi havde allerede besøg af en gruppe af ungernes venner, der gerne ville holde Halloween herhjemme, så der var fuldt hus. Det var også første år vi brugte professionelle effekter fra AtmosFX. Vi riggede to fjernsyn og en gammel projektor til og årets tema var Eerie Eyes.
Det blev ret godt.

Og endelig en præsentation af hele fronten.

Nu er der ryddet op. Effekterne er pakket væk. Guffet er spist. Kostumerne hængt tilbage i skabet.

Hverdagen er vendt tilbage.

Og nu …

Nu venter vi.

Igen.

Dette indlæg blev udgivet i Begivenhed og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *