High School of the Dead (H.O.T.D.)

HOTD

Jeg sidder tit og surfer efter trailere til obskure horrorfilm på youtube (som regel når jeg burde skrive eller redigere) og faldt på den måde over animeserien High School of the Dead.

Jeg ser ikke så meget anime, men den så interessant ud, så jeg gav den en chance.

Vi følger eleverne på en japansk high school da zombiecalypsen rammer verden. På et øjeblik forvandles deres almindelige teenage-hverdag sig til en kamp for overlevelse i en skole fyldt med blodtørstige zombier.

Selve historien er ret vellykket og det er skønt at se handlekraftige piger, der ikke står tilbage for fyrene, når det gælder om at kvase zombier.

Introen er catchy, zombierne gode og faktisk har jeg kun en eneste anke.

Det er en ecchi serie.

I modsætning til hentai, der er – ja, det ved I jo godt – så er ecchi ikke direkte ponografisk, men storebarmede piger er hele tiden i situationer hvor de ryster, hopper eller svinger, så skærmen fyldes af grotesk store, duvende bryster.

Bryster og trusser fylder så meget, at det bliver forstyrrende for historien og serien ville være langt bedre uden de konstante ”sexede” scener, der bliver ufrivilligt komiske. Japansk mentalitet er lidt anderledes. (Big surprise.)

*Host* Ecchi *Host*

*Host* Ecchi *Host*

Pigerne skal forestille at gå i high school, men de har alle sammen grotesk store bryster – tænk Linse i skolepigeuniform – og skal hele tiden svinge dem ind i kameraet.
Man kan selvfølgelig ikke sidde derhjemme i sofaen og skælde ud på en serie fordi man ikke bryder sig om genren – det er ligesom at kritisere Pacific Rim for at handle om kæmpemonstre. Så har man ikke forstået, hvad man ser på.

Det er nu lidt ærgerligt, for resten af serien er god.

En af de ting jeg rigtig godt kan lide, er at pigerne ikke kun er omvandrende bryster– de er handlekraftige, farlige og har interessante personligheder, om end alting er en smule overgearet på japansk manér.

Den eneste undtagelse er skolesygeplejersken, Shizuka, der er fuldstændig ubrugelig. Hendes bidrag til historien er at græde, gemme sig og rende rundt med bryster der er endnu større end de andres. Mange gange større end hendes hoved, og jeg mistænker hende for ikke at ville kunne gå i virkeligheden.

Der er 13 episoder i den første sæson og endnu en sæson er annonceret, selvom der ikke er sat nogen dato på.

Kan købes i Laserdisken.

Giv den en chance, hvis du ikke tager genren alt for seriøst.

HOTD_youtube

Hvert afsnit fortsætter i øvrigt efter rulleteksterne – det tog et par afsnit, før jeg opdagede det.

Dette indlæg blev udgivet i Film, Weird Weird Web og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *