Horror på CPH PIX 2015

Der bliver masser af horror på det kommende CPH PIX. Jeg håber at kunne nå flere film i år end de forrige år, men det er altid svært at få tiden til at række.

CPH PIX har selv følgende anbefalinger til de horrorhungrende.

Stung
Stung
En lettere kedelig middags-soiree forvandles til rendyrket campy kaos, da muterede kæmpehvepse invaderer festen. Med glimt i øjet, opfindsomme special effects og et velspillende ensemble opdaterer debutanten Benni Diez monsterfilmen på veloplagt vis. En creature feature, der bliver svær at stikke. Læs mere og køb din billet her.

Over Your Dead Body
Body
Vilde, uforsonlige Takashi Miike er tilbage med en 200 år gammel japansk spøgelseshistorie om en fattig samurai, der mod sin vilje må gifte sig med en rig adelskvinde. Det begynder poetisk som filmet teater, men kunst og virkelighed smelter sammen, og Miike træder i karakter som horrorinstruktør og leverer signaturblod og gys. Læs mere og køb din billet her.

Goodnight Mommy
Goodnight mommy

Ulrich Seidl har produceret ‘Goodnight Mommy’, og han kunne næppe selv have skabt en mere iskold, intens og atmosfæremættet arthouse-gyser. Historien om to enæggede tvillinger, der begynder at terrorisere deres mor, skriver sig ind i en traditionsrig række af film om børns magtkamp med de voksne, men få af dem har været så gennemsyret af ondskab. Don’t bring your mom! Læs mere og køb din billet her.

Herudover afholdes et filmmaraton d. 10/4, hvor fire film vises i træk hele natten igennem.

Det er titlerne It Follows, Turbo Kid, Tusk + en hemmelig titel der vises.

Det er desværre en arbejdsuge, for jeg ville SÅ gerne se Turbo Kid. Jeg må se om der kan arrangeres noget.

Se hele programmet HER.

Dette indlæg blev udgivet i Begivenhed, Film og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *