Horror Writers Association

HWA_banner

Så er pausen forbi og bloggen sætter farten op i den kommende uge. Jeg har fået set en masse horrorfilm de sidste måneder, men ikke haft tid til at anmelde dem, så der kommer en hurtigt stribe filmanmeldelser plus selvfølgelig en anmeldelse af Roskilde Festivalen 2013.

Om et par timer skal jeg i biffen og se World War Z, så den starter vi med. 🙂

Først dog en lille update fra det engelske marked.

Jeg er blevet optaget som medlem af Horror Writers Association i USA – den amerikanske version af Dansk Horror Selskab – der har eksisteret siden 1985 og hvert år uddeler den prestigefulde Bram Stoker Award.

Det var ikke helt nemt at kvalificere sig som aktivt medlem for deres optagelseskrav tager ikke hensyn til, om man skriver på engelsk eller på et miniputsprog som dansk. For at kvalificere sig som professionel forfatter kræves det at man har modtaget et forskud på 2000$, hvilket er ca. 11.600,- danske kroner for en enkelt horrorudgivelse.

Det er hårde odds på det danske marked, men heldigvis gav reglerne mulighed for at man kunne kombinere forskud og royalty for et enkelt værk, så længe man krydsede den magiske grænse.

Det krævede en del mails frem og tilbage, da de selvfølgelig skulle have oversættelser af den danske dokumentation, men endelig faldt tingene på plads.

I praksis gør det måske ikke den store forskel, men man skal gribe alle muligheder for at udvide sit professionelle netværk.

I kan læse mere om HWA her: Horror Writers Association

Dette indlæg blev udgivet i Forfatterskab og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *