I de mørke skove i det mørke Nor… Sverige

Vel hjemkommet fra de mørke skoves land har jeg brugt en god weekend på at samle inspiration.

Det er nu noget særligt ved et sted, hvor man kan se en skovkant og vide, at de næste 100 km er der kun skov. Vandrer man derind og farer vild, dukker liget formentlig aldrig op igen.

På den anden side af den nedbrændte hytte fortsætter skoven mange, mange kilometer.

Mørket falder hurtigt på, når man er langt udenfor byerne, og der er sort som i den dybeste kælder, så snart man begiver sig udenfor. Her hjalp godt nattesyn ikke. Man havde ingen chance for at se hvad der var derude.

Jeg har samlet en masse idéer om dybe skove og endnu dybere skovsøer, så jeg glæder mig til at sætte dem i system og se hvorhenne de kan bruges.

Men oven i alt det seriøse arbejde fik vi en overraskelse den ene aften, da skumringen stille lagde sig over skoven.

Inde blandt træerne tittede to Black Metal hanner ud og fik øje på os.

De er svære at se her, men de holdt øje med os.

Det er et sjældent syn og en stor oplevelse. De lignede to omstrejfere på udkig efter et revir, og de var ikke begejstrede for at finde os. Slet ikke da min læderjakke provokerede dem og fik dem til at stille sig an.
Black Metal hanner afgør de fleste sammenstød ved at puste sig op og vise deres pignitter og våben frem, mens de sort/hvide corpsepaint-markeringer skal få dem til at se så frygtindgydende ud som muligt.
I sjældne tilfælde kan det føre til fysiske konfrontationer, men langt de fleste sammenstød afgøres på afstand.

Vi fik et hurtigt, men dårligt billede inde mellem træerne.

Vi betragtede dem et stykke tid, mens de indtog forskellige positurer og viftede lidt med øksen, men de holdt sig i skovkanten.

Martin Schjönning har før anbefalet at bruge nuttede kattekillinger for at skræmme Black Metallere væk, men sådan en havde vi ikke, så jeg rakte en hamster frem mod dem i stedet.

Øeh – det skal man så ikke gøre en anden gang.

Det endte med at de trak sig tilbage ind i skoven i den klassiske nu-går-vi-baglæns-med-armene-ud-til-siden-og-skuler stilling og vi så dem ikke igen.
Vi fandt dog resterne af hamsteren dagen efter og måtte købe en ny. Hvil i fred, Speedy.

Interessant fakta: Corpsepaint er individuelt og kan bruges som kendetegn til at identificere den enkelte Black Metaller. De er meget beskyttende overfor deres designs og vil opsøge konfrontation med enhver copycat i området.

Dette indlæg blev udgivet i Personlig og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *