Kamp på Fantasticon 2012

Så er det ved at være tid til endnu en Fantasticion.

Tre hele dage med fokus på de fantastiske genrer – foredrag, interviews, quizzer og paneldebatter på Kulturstationen Vanløse.

I år er æresgæsterne Alastair Reynolds og Ellen Datlow. Jeg anmeldte tidligere Alastair Reynolds’ Vejen mellem stjernerne, så det skal nok blive interessant at møde ham i virkeligheden.

Der er mange spændende punkter på programmet – både paneldebatter om udøde og gale videnskabsmænd, og et oplæg om lørdagen om noveller, man ikke ser så tit.

Ikke nok med det, men lørdag d. 2. juni kl. 14 træder jeg selv ind i rampelyset til en paneldebat om selvudgivelser. Sammen med Jonas Wilmann og Nikolaj Højberg skal jeg fortæller om fordele og ulemper ved at “gøre det selv”, mens vi tager imod spørgsmål og forhåbentlig har en god debat. Vi har alle tre forskellige indgangsvinkler og forløb med selvudgivelser, så der er en bred vifte af erfaringer at trække på.

Der bliver altså noget begavet at høre på, og med disse tre navne søreme også noget at kigge på for pigerne 😉

Endelig bliver det lørdag kl. 18 afsløret hvem der har vundet årets Niels Klim-pris for bedste science fiction novelle. Jeg er nomineret med Homo Arachnida, så jeg krydser fingre og øver “Den Gode Taber” ansigtet lidt mere 🙂

Det forløbige program er lagt ud på hjemmesiden, men der kan forekomme ændringer.

Dette indlæg blev udgivet i Forfatterskab og tagget . Bogmærk permalinket.

2 svar til Kamp på Fantasticon 2012

  1. Jonas Wilmann skriver:

    Uha, Fantasticon 2012 kommer til at ose af sex …! Jeg tager ikke trusser på, så er det sagt.

  2. Michael Kamp skriver:

    Det bliver så hot, at der muligvis bliver alders-restriktioner på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *