Læs første kapitel af Bunker 137 gratis.

Ja, overskriften taler for sig selv.

Min nyeste roman er netop blevet annonceret på Tellerups hjemmeside og man kan endda downloade og læse første kapitel gratis. GRATIS!

Bunker 137 er endnu en horrorroman, men denne gang med et andet fokus. Den foregår under anden verdenskrig og trækker dermed på en lang tradition for krigs-horror. Krige er jo i virkeligheden den perfekte ramme om en horrorhistorie. Du har en gruppe folk med et klart formål, du har stemningsfulde lokaliteter hvor grufulde ting er foregået, hovedpersonerne er allerede omgivet af død og ødelæggelse og endelig kender læserne i forvejen en hel masse til forhistorien.

Fra bagsiden:

Det er krigens sidste dage. De allierede rykker frem mod Berlin på trods af desperat modstand og gør klar til det afgørende fremstød.
En lille gruppe tyske soldater må søge tilflugt i en forladt bunker, men mørket gemmer på hemmeligheder med langt værre rædsler end krigens.

Tiden er knap og vanviddet er over dem!

Gak omgående til Tellerups hjemmeside og fordyb dig i en gratis smagsprøve – og vend derefter her tilbage og kommenter oplevelsen.

Omslaget er denne gang af breth design, Mette B. Klausen.

Dette indlæg blev udgivet i Bøger, Forfatterskab og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *