Lord of the Rings (som den burde være endt)

For mange, mange herrens år siden læste jeg som spæd teenager hele Lord of the Rings trilogien og elskede universet. Jeg fandt bøgere en smule langtrukne, men universet var så gennemarbejdet at det kom til live under læsningen. Efter at have tygget det sidste bind igennem, var der dog noget der nagede mig.
Kunne de ikke have gjort det på en *lidt* nemmere måde? Var de virkelig nødt til at sende de to hobitter på sådan en dødsrejse for at få ringen smidt i lavaen?

Som forfatter er jeg opmærksom på, om mine egne historier gemmer på den slags “hovsa”-løsninger, der kan vælte det ellers velgennemtænkte plot (jamen, hvorfor skød hun ham ikke bare?), så det er lidt sjovt at en af de store klassikere måske gør det hele unødigt kompliceret.

Mange år senere så jeg filmene, som er fantastiske. Filmenes slutning bragte dog den gamle idé frem igen og jeg er tilsyneladende ikke den eneste. Der er en hel youtube-kanal dedikeret til alternative, mere logiske slutninger på klassiske film.

De har i hvert fald animeret mit eget forslag til alternativ slutning på LOTR.

I øvrigt har Robinson Crusoe en sjov fejl, der slap igennem korrekturen. Robinson tager alt tøjet af for at svømme ud til et skibsvrag. Da han kommer derud, fylder han sine lommer med de ting han finder. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Weird Weird Web. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *