Masser af horror

Jeg er netop ved at tygge mig igennem Silvestris mursten af et zombie-epos Pandaemonium.

Et sted i København begynder virkeligheden at skride i sømmene.
Fluer i græshoppestore sværme torpederer folk og skaber kaos.
Ondskaben kommer til verden i en lejlighed på Nørrebro. Presset ud af menneskekød. Mast til ukendelighed under fluesværme genopstår mennesker nu fra de døde.

Den makabre kamp for overlevelse begynder, og den er dømt ulige fra starten af. For hvordan overlever man når flænsende og hjernedøde zombier pludselig er i overtal i en millionby? En lille gruppe overlevende forskanser sig et sted i Danmark og tager kampen op mod ondskaben. Spørgsmålet er blot, om overlevelse overhovedet er mulig, når zombiehæren glubsk nærmer sig

I det hele taget er der gang i læsningen for tiden. Jeg har fået opbygget et mindre lager af litteratur i de udskældte genrer som jeg arbejder mig igennem i toget eller når tiden ellers tillader det.

Jeg har for nylig læst Milkeway Meat af L.G. Jensen. En god gang western-action/horror i rummet der har fået al for lidt omtale.

Ellers har jeg nydt både Micki 19:50 af Christian Reslow, Eldritch Horrors: Dark Tales af H. Harksen Productions og Steen Langstrups Plantagen serie.

I bunken med bøger, der skal læses, har vi Patrick Leis’ Camp 41, De Underjordiske af Thomas Strømsholt, Kat af Steen Langstrup, Høst af Jacob Hedegaard Pedersen og en hel bunke jeg ikke kan huske på stående fod.

Der produceres meget horror for tiden og kvaliteten er høj 🙂

Kan I komme på biblioteket og begynde at læse.

Dette indlæg blev udgivet i Bøger. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *