Megan Fox som Carrie?

Carrie White

Hollywood er bidt af en gal remake bølge, der tilsyneladende går ud på at tage gode, solide horrorfilm, fordumme dem og genindspille dem som teen-thrillers. Alt i den hellige fortjenestes navn, selvfølgelig. Det fyger med dem og de fleste af dem er i bedste fald unødvendige. Fair nok, en del af de store film fra firserne ser lidt brugte ud i dag, men jeg synes ikke de slipper specielt godt fra genindspilningerne.
Ind imellem må man dog spørge, om de har drukket af natpotten.
Ifølge rygter på nettet vil Megan Fox gerne spille Carrie White i den kommende genindspildning af Carrie. Hvis den ærede læser hverken har læst Stephen Kings debut eller set filmatiseringen, så bør I tage en alvorlig snak med jeres forældre.
Megan Fox?
Megan Fox?
Carrie White skal forestille at være en pige, der er blevet mobbet hele livet. En pige opvokset under så strenge religiøse forhold, at hun ikke engang ved, hvad menustration er og derfor tror, at hun skal dø, da den begynder i badet efter en gymnastiktime. De andre pigers hån er med til at tegne et knivskarpt billede af Carrie helt fra begyndelsen.
Man kan mene om Megan Fox hvad man vil, men hun kan umuligt ligne et mobbeoffer. Ikke med mindre de bruge det tarvelige kneb med at tage en køn pige, give hende grimt tøj, briller og hestehale og så forvente at seeren ikke gennemskuer forklædningen.
Rollen som Carrie White kræver en del af skuespilleren. Først og fremmest at hun kan være et troværdigt mobbeoffer. Dernæst at hun kan spille fuldstændig uvidende om seksualitet. Jeg kan ikke se Megan Fox klare de krav.

Hrmf!

Megan Fox

Dette indlæg blev udgivet i Film, Rygter. Bogmærk permalinket.

Et svar til Megan Fox som Carrie?

 1. Nick Asselberghs skriver:

  Helt enig Michael.
  Det er seriøst dårlig judgement fra producernes side.
  Jeg kender godt historien om Carrie, jeg kan dog ikke huske om jeg læste eller så den, jeg går ud fra jeg har set den, da jeg ikke har læst så mange King bøger som jeg egentlig gerne ville.
  Men tilgengæld set det fleste King film, i hvert fald dem jeg har kunne komme i nærheden af.
  Manden er et gyser geni ingen tvivl om det, men med så mange bøger bag sig kan det ikke undgås at nogle er geniale, så som The Shining i hvert fald iflg. min mening. Og andre haler lidt bagefter som Insomnia, jeg mener at jeg fik læst halvdelen uden der rigtig skete noget, det samme syntes at være tilfældet med Geralds Game.

  Jeg håber seriøst de rygter er forkerte, jeg har ikke noget mod en geninspilning af Carrie, fair nok, nye film kan gøres ordenligt. Som fx. 1408, syntes jeg i hvert fald.
  Spørgsmålet er om den klare sammenligningen med den gamle.
  Men Megan Fox passer ikke ind i billedet som Carrie det giver jeg dig 100% ret i, det kan ikke lade sig gøre.
  Det er sku et skidt valg fra deres side af.
  Jeg skal nok snart til at læse UR på min Kindle:D
  Har du nogle must-have set eller læst af Stephen King?

  Venlig Hilsen

  Nick Asselberghs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *