Metallica

Metallica har en særlig plads i mit hjerte. Metallica og filmen Mad Max3 : Beyond Thunderdome var direkte medvirkende til at jeg begyndte på min første roman.

Det var i mine spæde teenageår, hvor jeg indtil da havde skrevet et par noveller, men ikke rigtig taget livtag med forfattergerningen endnu. Jeg sad en sen nattetime og så Mad Max 3: Beyond Thunderdome (firserne var en fantastisk periode for film) og den gjorde et stort indtryk på den unge Michael. Jeg ved ikke om det var gruppen af børn strandet i en apocalyptisk verden eller hele det barske setup med lædermasker, nittelæderskridtbind og gladiatorkampe, men jeg var helt opslugt.

Efter endt film gik jeg op på mit værelse og tændte for anlægget. Tonerne af Metallicas Fade to Black omsluttede mig, og jeg satte mig simpelthen ned ved computeren (en Amiga 500) og begyndte mit første romanmanuskript.

Jeg turde ikke stoppe igen, da jeg var bange for ikke at kunne skrive videre, hvis ikke historien var godt igang, så jeg endte med at skrive det meste af natten og havde produceret 4 A4-sider, da jeg endelig gik død. En pæn produktion også efter min nuværende standard.

Historien var kommet godt i gang og det efterfølgende halve år fik jeg færdiggjort mit første manuskript. Det var en postapokalyptisk historie, der selvfølgelig aldrig udkom, men der er stor forskel på ikke at have skrevet en roman og have været igennem forløbet før. Da det ikke blev antaget, gik jeg i gang med det næste projekt og en forfatter-proces var i gang.

Og det startede med en film og en sang.

Dette indlæg blev udgivet i Forfatterskab, Kunstnere der inspirerer, Musik, Temauge og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *