Mofibo Awards 2022

Sigurd Barret Jeg var til Mofibo Awards 2022 i torsdags, sammen med ComKean, da Simba og Kattenapperne var i finalen til Årets Børnebog.

Et virkelig lækkert arrangement, hvor forfattere og indlæsere for en gangs skyld blev trukket ud af hulen og fejret.

Vi vandt desværre ikke noget – prisen gik til Sigurd Barret for ”Sigurd fortæller om naturvidenskab”, der er et kæmpe projekt med bøger, brætspil, nodehæfte og koncerttour.

Det er hårde odds. 😀

Michael KampI skal dog ikke snydes for mit nye ”være ekstra pæn i tøjet outfit”, der trækker inspiration fra både The Gimp og en skipper på en fiskekutter. En såkaldt gimp-skipper.
Med varulveøjne.

Vary Naize.

Jeg har dog nu lært at man altid skal prøve hele sit nye outfit på før man tager til galla. Gimp-skipper vesten er nemlig en fedevest – et mandekorset, der spænder vommen ind, så man bliver lidt mere strømlinet at se på.

Den gav mig to udfordringer.

1) Da den er stiv kunne jeg næsten ikke sidde ned. Som at være iført et kakkelovnsrør om livet. Ikke super behageligt til et arrangement, hvor jeg skal sidde ned i fem kvarter.

2) Når du spænder vommen ind, skrumper din livvidde. Så dine bukser falder ned.

Så jeg skulle sidde stiv som en pind og forsøge at trække bukserne op hver andet minut. Og jeg sad lige foran scenen, så det skulle være lidt diskret.

Ellers var det en god aften. Et godt show, søde kolleger og fri bar.

Dette indlæg blev udgivet i Forfatterskab og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *