Og så blev jeg far igen

Ja, titlen siger det hele.

Jeg blev far til endnu en søn tidligt fredag morgen og er nu officielt på barsel. Det sidste stykke tid er bloggen blevet opdateret fast hver anden dag, og jeg vil forsøge at videreføre den gode statistik. Det kan dog være, at det sløjer lidt af i perioder. Uanset hvad bliver bloggen opdateret mindst en gang om ugen.

Når man nu skal til at kigge på baby-ting igen, har jeg fundet de perfekte køb. Tilsyneladende designet af Freddy Krüger er denne lækre trehjulede cykel et must for kendere.

Intet siger: “Skrid,” til bøllerne på legepladsen som børstet stål, barberbladsskarpe klinger og hjul, der kan fræse den sejeste mobber op. Så skal jeg bare overtale min bedre halvdel til købet. Til leg hvor man ikke kan have sin cykel med kan junior iklædes en moderigtig bamsedragt af krom med ansigtsbeskyttelse og klinger på hælene.

Designeren er den kinesiske kunstner Shi Jinsong og han har skabt flere værker i serien. F.eks. en vugge, en gyngehest og en klapvogn, der vil være en terminator værdig.

Se flere af hans særprægede kreationer HER.

Jeg vil nu forberede mig på et halvt år uden søvn, og hvor den daglige dosis horror består af fyldte babybleer frem for b-film. 😛

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *