Om

Michaelkamp.dk er stedet hvor jeg præsenterer mine udgivelser, blogger om stort og småt og prøver at gøre min tilstedeværelse på nettet gældende.

Jeg har en særlig kærlighed til B-film og ser den ene virkelig, virkelig ringe film efter den anden for ind imellem at finde et gemt guldkorn. Ergo vil horror generelt og B-film specifikt fylde en del i bloggen. Min blog, mine interesser. 😉

Det officielle: Al tekst på bloggen er enten min egen eller citeret fra angivet kilde. Kopiering må kun finde sted med tydelig kildeangivelse. Billeder på hjemmesiden tilhører skaberne eller de respektive forlag/filmselskaber mv. og bruges i kommenterende sammenhæng. Ser du noget, som overtræder dette, så send mig en mail. Grafik på baggrund/header er offentlig tilgængeligt fra Wallpaper Abyss.

5 svar til Om

 1. Freddy E. Silva skriver:

  Hej, Michael.

  Det er blevet en super fed hjemmeside. Det hjalp at pynte den lidt op. Ser frem til at høre mere om den kommende udgivelse.

  Hilsner
  Freddy E. Silva

 2. Brian skriver:

  Hej Michael
  Du er den bedste forfatter i verdenen, dine bøger er bare for fede

 3. Sofie skriver:

  Har du interesse for at læse digte? eller kender du en du kan henvise mig til som tekst-læser på mit manuskript af mit digt?

  Med venlig hilsen Sofie

 4. Michelle Nimb skriver:

  Hej Michael.
  Vi er super glade for dine bøger. Især battle Royal, hvor den semi fiktive location er Orø. Vi synes det kunne være super fedt med signeret eksemplar til Orø skole.
  Hilsen Samuel og Nohr fra Orø, elever på Orø skole

 5. Michael Kamp skriver:

  Hej Samuel og Nohr.

  Det var da en god idé. Jeg prøver lige at hive fat i jeres skolebibliotekar. 🙂

  MVH
  Michael

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *