Once upon an apocalypse

*Fanfare*

Jeg svor en hellig ed efter nytår, at 2012 skulle blive året, hvor jeg begynder at udkomme på engelsk.

Det er derfor med stolthed at jeg nu annoncerer min kommende debut på paperback fra forlaget Chaosium. Jeg har tidligere omtalt deres Once upon an apocalypse projekt, der indtil videre er annonceret i to bind.

Første bind bliver en antologi hvor de klassiske eventyr blandes med zombier, mens bind to er eventyr blandet med Lovecraft.

Jeg har netop fået godtaget min The Little Match Mi-Go til bind to. En hjertegribende version af Den lille pige med svovlstikkerne, sat i en verden hvor menneskeheden for længst er udryddet.

Humanity is dust, snuffed out by the arrival of the Old Ones and frozen solid on the plains of old Terra. A single little Mi-Go is sent into the freezing tomb of the world, carrying an artifact of flame, in search of a hideous entity. But the world is so big, and the cold is so strong. What will the little Mi-Go do?

Lyder spændende, ikke sandt? 🙂

Efter planen rammer de to bind hylderne i 2013. Jeg indsendte også en zombie-version af Rapunzel, og den er med i opløbet, men er endnu ikke blevet godtaget.

Ud over paperbacken kommer en stribe engelske noveller snart som e-bøger fra Tellerup, så iTunes og Amazon.com bliver min næste kamppladser.

Jeg gjorde det. 🙂

Hahaha… Hahahahaha…

BWAHAHAHAHAHAHA…

Jeg bliver rig! Rig, siger jeg.

Jeg tror min første ferrari skal være hvid og jeg vil have en klonet dronte som kæledyr. Måske skulle jeg også få alle mine tænder skiftet ud med diamanter?

Jeg lover dog ikke at glemme manden på gulvet og like billeder af syge børn og handikappede dyr på Facebook for at gøre min del. 🙂

I kan følge slagets gang om udgivelserne på Facebooksiden for Once upon an apocalypse.

Føler jeg mig ovenpå? Klart! Skrå hat og swag. 😉

Hugo, take it away!

Dette indlæg blev udgivet i Forfatterskab og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *