Portræt, omtale og anmeldelser

Der er gang i omtalen på nettet for tiden.
I anledning af den kommende prisoverrækkelse kører Jette fra Gyseren.dk en præsentation af de nominerede. Det er blevet til et glimrende og ganske velresearchet portræt af undertegnede, komplet med citater og bibliografi. Glæder mig til at læse om de andre de kommende dage. 🙂

Nominerede 2012: Michael Kamp

Steen Langstrup (der også er nomineret til på lørdag) har sin egen blog på mxrket.dk, hvor han kører en artikelserie om selvudgivere og de fordomme der tit er knyttet til denne type bøger. Det er en interessant og meget anbefalelsesværdig serie, hvor han nu er nået til nr. 11.
Her bliver jeg namedroppet som et af de navne, der har haft god succes med selvudgivelser og er blevet til noget.

En selvudgivers bekendelser 11

Det er godt nok gået stærkt siden jeg debuterede i 2006. Jeg havde som mål at være et navn indenfor min genre inden jeg fyldte 40, og det har jeg nået i god tid. Så skal jeg “bare” kunne leve af det.
Det er fedt, men underligt, at læse så mange rosende ord om sig selv. Forhåbentlig kan de kommende udgivelser leve op til hypen. 🙂

Endelig kan man gøre et knaldgodt tilbud lige nu på Moln – Jorden husker. Tellerup har nemlig titlen på tilbud til kun 99,- og det endda med en spritny læseranmeldelse, der giver den karakteren seks ud af seks mulige.

Tellerup

Jo, det er godt at være Michael Kamp på nettet for tiden. 😎

Dette indlæg blev udgivet i Forfatterskab. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *