Pulveriserede babyer

Ind imellem er verden simpelthen fucked up.

Ind imellem kan selv min forholdsvis morbide fantasi ikke konkurrere med virkeligheden. Jeg har tidligere omtalt folk, der spiser moderkage og bizarre kagebabyer, men Sydkorea har lige overhalet Japan som det skumle land.

Ifølge TV2 har sydkoreanske toldere konfiskeret flere tusinde piller, som er blevet forsøgt smuglet ind over grænsen fra Kina. Piller der indeholder pulveriseret menneskekød fra spædbørn eller fostre. 😯

De skriver:
“Pillerne er fremstillet i det nordøstlige Kina, hvor nyfødte bliver hakket i små stykker, tørret i ovne og lavet til pulver,” lyder det i følge den britiske avis The Telegraph fra de sydkoreanske toldmyndigheder.

Toldmyndighederne vil dog ikke ud med, hvor de døde spædbørn kommer fra eller, hvem der har fremstillet pillerne, af hensyn til det diplomatiske forhold til Kina.

og

I Sydkorea er der mange, der tror at piller med menneskekød kan kurerer alskens sygdomme.

Jeg håber det er en and. Jeg har aldrig hørt om det før, og det virker næsten for grotesk til at være sandt, men verden er et mystisk sted.

Dette indlæg blev udgivet i Virkelighedens Horror. Bogmærk permalinket.

2 svar til Pulveriserede babyer

  1. Skriv lige hvis du finder ud af om det var en and eller ej 😉

  2. Sasa Kovacevic skriver:

    Jeg læste præcis det samme.

    Det giver ingen mening, men igen det overrasker mig hellere ikke. Der forgår nogle ting i Asien som vi slet ikke kender til 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *