Så er det i morgen!

Så er det i morgen at Bogforum 2011 løber af staben.

Jeg er ved at forberede mig ved at blive syg og miste stemmen, så det er alle tiders :-/ Jeg kommer til at være på Tellerups stand fra kl. 12 og nogle timer frem (alt efter interesse), så det kræver en romtoddy i aften og en god nats søvn. 🙂

Men udover min deltagelse, sker der skam andre interessante ting fredag.

Jeg nævner i flæng:

10.15 på Stand 42: Bogredaktøren i Science Fiction Cirklen Carl-Eddy Skovgaard præsenterer årets bøger, og løfter lidt af sløret for fremtidens udgivelser.

11.30 på Stand 84: Skyggernes bog” er det magiske opslagsværk bag romanserien “Kongen”. Thomas Hedemann og Jim Lyngvild taler om magi og mytologi.

12.20 på Stand 11: Kenneth Bøgh Andersen interviewes af Jakob Stegelmann om Antboy-serien, “Tissemyren vender tilbage”(4) og “Slim, snot og superkræfter”(5).

13.15 på Stand 42: Lea Thume fortæller om romancer i science fiction, og science fiction i romancer.

16.00 på Børnescenen: Uddeling af Drengelitteraturprisen 2011. Kulturministeriet og Undervisningsministeriet samarbejder om at styrke drenges læselyst.

17.15 på Stand 42: Rasmus Wichmann præsenterer novellesamlingen “Det kom fra en anden verden” af John W. Campbell Jr., der hermed introduceres på dansk.

Ses vi derinde? 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Forfatterskab. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *