Status 2010

Så er året gået og det er næsten en tradition at gøre status. Hvordan gik det med skriveriet i 2010? Jeg kan absolut ikke klage. Jeg skrev kontrakt med Tellerup i sommers, tog orlov fra skolen i et år for at skrive og er nu nattevagt med aktiv produktion næsten hver eneste nat. Jeg har skrevet to hele romaner plus en række noveller og kan mærke at jeg stadig udvikler mig meget som forfatter. Den nyeste roman blev skrevet på to måneder og er ved at være færdigredigeret, så forlaget kan se den for første gang, mens den anden snart er igennem udgivelsesprocessen.

Hvad så med 2011? Mit nytårsforsæt er at skrive mindst to romaner igen (den første er jeg begyndt på) + mindst to færdige noveller. Jeg har tænkt mig at sende et bidrag til Science Fiction Cirklens årlige antologi og har begyndende ambitioner om at deltage i NaNoWriMo (National Novel Writing Month) i år. Udfordringen er at skrive en roman på mindst 50.000 ord på én måned – november. Det er ca. 1800 ord om dagen eller næsten dobbelt så meget som jeg skriver nu. Udfordringen er selvfølgelig at slå den kritiske sans fra og bare skrive – slippe den utæmmede kreativitet løs og se hvad der sker. Det er langt fra sikkert at jeg når det, men nu har jeg lagt det på Nettet og den slags forpligter jo 🙂

Min første, selvstændige udgivelse kommer fra Tellerup i foråret og jeg kan forhåbentlig snart afsløre lidt flere detaljer. Jeg har set et udkast i farver til omslaget og det er fedt! En af mine noveller er på vej igennem trykken og jeg satser på endnu 1-2 udgivelser i 2011, så det bliver et hektisk år.

Og så skal jeg være far igen om ca. to måneder. Gode tider – gode tider. 😎

Dette indlæg blev udgivet i Forfatterskab. Bogmærk permalinket.

Et svar til Status 2010

  1. Pingback: Nytår 2011/2012

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *