The Thing prequel

Vi ved alle sammen at remake-bølgen er ustoppelig. Intet er helligt. Alt skal genskabes for det nye, hippe teenagepublikum.
The Thing remaket er dog ikke et direkte remake, men en prequel. Begivenhederne i filmen foregår altså før John Carpenters klassiker fra 1982 på den selvsamme arktiske forskningsstation hovedpersonerne finder i den udgave.
Ud fra traileren at dømme er den dog på mange måde en gentagelse af Carpenters udgave (der i øvrigt selv var et remake af versionen fra 1951 – det er altså ikke alle remakes, der er dårlige).
Selv om jeg har en solid modvilje mod at malke de gamle klassikere, så glæder jeg mig altså til denne her. Traileren lover præcis den samme klaustofobiske stemning og vilde effekter som John Carpenters version. Forhåbentlig bruger de “rigtige” effekter i steder for CGI, for computergrafik er bare ikke uhyggelig på samme måde.

Skulle enkelte læsere have levet i en jordhule hele livet og aldrig set The Thing har man ekstra grund til at glæde sig – og skamme sig. 🙂

Historien og stemningen i den John Carpenters verson er fremragende, og den bør være på den officielle kanonliste over påkrævede sete horrorfilm. Uhh – det bliver godt.

Dette indlæg blev udgivet i Film og tagget . Bogmærk permalinket.

Et svar til The Thing prequel

  1. Jesper Pedersen skriver:

    Det er da meget sejt med alt det nordiske islæt, når nu den handler om den originale norske besætning. Jeg talte hele to danskere i traileren; Ulrich Thomsen, selvfølgelig, og Carsten Bjørnlund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *