Thumper

thumper

Thumper er et mystisk spil og meningerne vil være delte.

Man styrer en sølvfarvet billeligende skabning på en enkelt skinne i frit fald igennem evigheden. Det er ensomt, det er majestætisk, det er sært.

Thumper er et rytmespil. Til dels. Med jævne mellemrum skal man time sine tryk, så billen rammer punkter på skinnen og i hvert sving, skal man trykke på den rigtige knap for ikke at blive smadret mod siden.

Ind imellem dukker der en boss op, der skal bekæmpes igennem mere og mere komplicerede manøvre, der kan sende energikugler imod dem.

Jeg elsker det.

Min ældste søn nåede ikke forbi introduktionen, før han bad om et andet spil.

Trailer herunder:

Det er næsten umuligt at beskrive oplevelsen af at spille Thumper. Det er en titel, der kan spilles både med og uden VR, men når du sidder med hjælmen på og der ikke findes andet end den sølvskinnende bille på et vild ridt igennem tomheden, så opnår du et underligt niveau af zen.

Det er 10 baner og hver bane tage LANG tid at gennemføre, så man får rigeligt for pengene. Hver bane har en midtvejsboss og en end-of-level boss og nogle af dem er lidt for svære.

Personlig vil jeg give det 8/10, men du er nødt til at prøve før du køber. Der er stor risiko for at det bare ikke er for dig.

Pris: 150,-

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, Spil, VR og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *