Tokyo Gore Police

Tokyo_Gore_PoliceJeg faldt over Tokyo Gore Police i Fona til en flad halvtredser.

Overraskende nok har jeg aldrig set den, da den har været svær at finde, så den røg i DVD’en og jeg satte mig for at nyde en god gang sindssyg B-film splat.

Vi befinder os i et fremtidens Tokyo, hvor politiet er blevet privatiseret og samfundet hærges af “Ingeneers”, der er en slags muterede mennesker. De kan heale enhver skade og gøre såret til et våben. Kappes en arm af, vokser der noget brutalt ud.

Selvskadende adfærd er den højeste mode – med TV-reklamer for de bedste knive at skære sig med.

Ruka er en ung betjent med en traumatisk fortid. Hendes far blev myrdet for øjnene af hende og hun er mere eller mindre vokset op på politistationen. Nu jager hun disse mystiske mutanter og forsøger at opklare, hvad der egentlig skete dengang.

Man må sige at filmen leverer varen på splatter-kontoen. Der kastes blod og kropsdele mod skærmen i en lind strøm, mens den ene mere groteske scene efter den anden udspiller sig.

Et visuelt orgie af bizarre optrin. Det *er* ikke hver dag man ser en penis-kanon.

Desvære er min endelige vurdering ikke så god. Jeg ved ikke om det var fordi jeg var træt, men filmen er jævnt kedelig i lange sektioner og plottet er noget gudsjammerligt rod. Det viser ret tydeligt at det ikke nok at skrue op for splat og effekter.
Der skal være en historie bag ved alt blodet.

Øv.

Den er nu stadig værd at se. Nogle af scenerne er fantastiske, men det samlede indtryk er ret usammenhængende.

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, Film og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *