Travlhed, hemmelige projekter og Juggalos.

“Så … hvad har du lavet, Kamp? Hvorfor opdaterer du ikke din hjemmeside?”

“Jo, nu skal du høre …”

Jeg har lige sendt mit nye, hemmelige projekt ind til Tellerup (nej, Thomas, det er ikke Bobs Saga 4 … endnu) og venter på at redigeringsfasen går i gang. Så fik jeg skrevet en artikel til næste medlemsbrev hos Horror Writers Association og endelig har jeg arbejdet på at udvide mit netværk i USA.

Et større interview er netop blevet offentliggjort på The Horror Tree, og netop som det blev offentliggjort og jeg skullet til at starte en PR-kampagne på mine engelsksprogede sider, forsvandt mine bøger pludselig fra Amazon, så jeg kunne få opmærksomhed, men ikke omsætte det til salg.

Argh.

Og da jeg endelig nåede weekenden og skulle til et vigtigt bryllup, (nej, ikke det royale) blev jeg slået i gulvet af en eller anden influenza-lignende infektion. Bare fordi man ligger syg kan man jo godt arbejde og jeg plejer at skrive mine febermareridt ned til senere inspiration, men denne gang gav det ikke pote.

Jeg blev ved med at drømme at horder af Juggalos kravlede ud fra mine armhuler under dynen og fyldte hele sengen. Hvilket ikke giver nogen mening. Juggalos er fans af Insane Clown Posse – et band jeg aldrig har lyttet til – og maler sig som sort/hvide klovne i ansigtet.

Juggalos

Ok, det giver lidt mening alligevel.

Så … stres.

Men nu kan jeg endelig slappe af og koncentrere mig om familien og mit bagkatalog med film og serier, som jeg er bagud med.

Bortset fra min edderkoppe-historie, der burde være færdig, men som blev sat på pause da det hemmelige projekt havde deadline.
Og det næste hemmelige projekt, som Thomas blive glad for.
Og jeg burde være på Instagram.
Og jeg burde gøre noget ved min YouTube kanal, der samler støv for tiden.
Og det er længe siden at jeg har sendt noget ind på engelsk.
Og God of War 4 er lige udkommet. (Jo, det er vigtigt!)
Og jeg havde egentlig lovet mig selv at oversætte Moln i løbet af de første måneder af året, men nu er vi i slutningen af maj.
Og jeg havde lovet at hjælpe en kollega med respons på en historie.

Tjep-tjep, Mulle. Du vil gerne have rokokopuden, ikke?

Dette indlæg blev udgivet i Forfatterskab og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *