Bobs Saga 3: I mørke er alle helte grå (2009)

Bobs Saga 3: I mørke er alle helte grå.
.
.
Klove, klør og skællet fod. Første Broders hær marcherer sydpå og virker uovervindelig.
Fremtiden ser dyster ud for beboerne i slettelandet. Flygtningestrømmen tager til og bringer det værste frem i andre mennesker.
Natten falder over verden, da Første Broders plan nærmer sig fuldførelsen. Mørket trækker lange skygger, og ingen af vennerne kan forblive uberørt.

Det er tid til at åbne posen med røvfuld og dele rundhåndet ud.

Anmeldelser:

Med I mørke er alle helte grå er der virkeligt ved at blive åbnet op over for et fantasy-univers fyldt med en mængde skabninger, guder, magi og krig i stil med Dragonlance-bøgerne.  […]
Der er således ikke længere kun tale om en saga om en tumpe der vil være helt, men om en spændende fantasy-saga som Michael Kamp har gang i.”
Thomas Winther, Himmelskibet nr. 22  (
se hele anmeldelsen)

— 

”Netop ændringen i bogens generelle feel er meget velplaceret, og følger godt op på de foregående bøger. I MKs bog er verden på vej til Helvede i en håndtaske, og han får med sikker hånd proppet læseren ned mellem de forskellige rum. Det gør, at bogen virker mere moden, og mere dragende i sine problematikker.
[…]
I mørke er alle helte grå er uden tvivl den stærkeste bog i serien, indtil videre. Den jonglerer nogle vigtige ideer og fordrer, at læseren tænker. Det gør den uden at miste humoren, der titter frem en gang i mellem. Lige som de andre bøger læser man den færdig, når man først er begyndt på den. Det i sig selv er en kvalitet.”
A. Silvestri, MetrOrd    (
se hele anmeldelsen)

 —

”Der bliver flere og flere involverede i Bobs saga, og beslutningerne får større og større konsekvenser. Det, der startede med en simpel og heltemodshungrende bondeknøs med en stor økse, involverer nu bl.a. gudevæsener, store hære, en enkelt drage og en lille samling meget mystiske kvinder, der følger efter vore hovedpersoner.”
 Janus Andersen, fortællingen.dk   (
se hele anmeldelsen)

Et svar til Bobs Saga 3: I mørke er alle helte grå (2009)

  1. Simone skriver:

    Hej!!’
    Jeg synntes bare lige jeg ville nævne hvor mega god den her bog er:) for to år siden læste jeg 1eren og 2eren og syntes at de var hyle morsommme. Så her for to dage siden lånte jeg dem igen med 3eren og jeg må indrømme at de næsten er blevet bedre:) jeg elsker simpelthen bare humoren i bogen. Men den er ikke kun sjov, den er også utrolig sørgelig og jeg kan med det samme sige at den fik miug til at tude hvilket betyder at bogen er AWESOME!!! tak for god oplevelse:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *