Virkelighedens vampyrer


Ind i mellem ser man en avisartikel, hvor man tænker: “Wow.”

BT havde denne artikel på deres hjemmeside.

Hun blev gift som 17-årig, udannede sig til advokat og blev mor til fire. Men så opdagede hun tatoveringerne og piercingerne – og i dag ligner hun nok mere end vampyr end en advokat.

Ekstremt, men interessant.

Jeg synes nu mere, hun ligner en dæmon eller gargoyle end en vampyr, men det kan være den mexikanske tradition er anderledes.

Jeg er altid fascineret af, hvordan nogle mennesker omskaber deres egen virkelighed til en, de føler sig bedre tilpas i. Jeg troede i øvrigt, man brugte silicone til horn-implanter?

Link til historien HER.

Jeg fandt også dette interview med hende på YouTube, men desværre taler jeg ikke spansk, så jeg kan ikke forstå, hvad der foregår.

Dette indlæg blev udgivet i Virkelighedens Horror og tagget . Bogmærk permalinket.

27 svar til Virkelighedens vampyrer

 1. gitte skriver:

  hej, jeg er ik så gammel
  og har self. læst twilight
  jeg tror en lillebitte smule på vampyrer…..
  ( i skal lige vide er kun 12 år )
  og ville ønske der fandtes rigtige vampyr
  ja….som Edward…søde og romantiske vampyrer…

 2. gitte skriver:

  og jeg hedder ikke gitte i virkeligheden….

 3. Michael Kamp skriver:

  Well, nu det jo sådan med vampyrer at de først og fremmest er rovdyr, så jeg ville nok holde mig væk.
  Du kan måske være heldig at finde en Edward, men det må være ligesom at tage karbad med en alligator. Det kan være, at det er en venlig alligator, men oddsne er ikke så gode 🙂

  Tak fordi du læser med 🙂

 4. kimmi skriver:

  jeg har set vampire diaries og twilight og van helsing og underworld og måske nogle flere;) jeg er hel vil med vampyre fordig de er sååå seje og lækrer;) men jeg har tre katte og de er såå søde og bløde;)
  men mange vampyr hilsner kimmi.
  ps: jeg er foresten 12 år.

 5. Natasha skriver:

  jeg kan godt lide vampyre;)
  jeg er 6 år;)
  jeg ser altid film hi hi hi;)
  min søster hedder kimmi og jeg ælsker hinde;)
  jeg ælsker også hunde og katte;)
  jeg har set nogde sjovt på vampire diaries vor de siger opsedasse hi hi hi hi;)
  jeg spiser tit jorbær de smager så godt;)
  men mange vampyre hilsner natasha susanne hartvig;)

 6. kimmi skriver:

  ps: og onskyld;( min søgstor natagsha er 6 år og jeg er ligt linger oppe;)

 7. Marria skriver:

  Hej 🙂
  Jeg synes det er meget dumt det hun har gjort 🙁
  hendes børn er meget lille?
  Så ved jeg ikke hvordan de kan elske hende
  Og hun jo ikke bare tage det af?
  Jeg synes det er meget dumt?!
  Og ulækkert

  Marria 🙂

 8. Michael Kamp skriver:

  Hej Marria.

  Jeg tror nu hendes børn elsker hende uanset udseendet. Børn er nemme på den måde.

  Det er for ekstremt for mig, og det vil være skidt, hvis hun fortryder, men samtidig må man beundre hendes vilje til at gennemføre sine drømme.

 9. Sasa Kovacevic skriver:

  Det er vildt nok. En tand for meget dog 😉

 10. wooh tøzz skriver:

  heii alle
  ehm er der entlig nogle her inde der tror vampyre entlig findes ivirkeligheden??? 😀

 11. Lizzie skriver:

  Jeg er stor fan af vampyrer, og jeg er sikker på de findes.,
  jeg vil bare lige sige at jeg synes Twilight er nogen gode film, men de tager jo ikke vampyrer seriøst.. det er en skam, det ville have gjort filmene helt perfekt..
  jeg har set alle vampyr film men den jeg elsker mest er Dracula..
  True Blood er min ynglings serie.. true Blood tager det seriøst.. bare en skam det handler mere om sex end vampyrer….
  venlig hilsen snarlig vampyren Lizzie.

 12. Anonym skriver:

  Kvinden her er ualmindelig grim at se på, og jeg synes ikke det skulle være tilladt at kunne se sådan ud! Hvem tør dog at omgås hende, med det udseende? Ikke fordi hun ser farlig ud, men fordi hun er ualmindelig grim!!!!
  Jeg er taknemlig for hun ikke er en del af min familie!!!!!

  Desuden er jeg ret sikker på at hverken Varulve eller Vampyrer eksistere! Ligesom hverken julemanden, tandfeen eller peterpan findes! Men det er altid okay at drømme! 🙂

  (Jeg er mest fan af Vampire diaries)

 13. kimmi skriver:

  jeg tror at de vampyre fra the vampire diaries findes det ligner 101% (1-100)
  jeg har set sæson 1 og 2 og noget af sæson 3 men det var med min bv nu har jeg selv bestilt sæson 3 (har sæson 1-2 i forvejen) og gleder mig til den kommer så jeg kan se den ferdi og nå til sæson 4 der snart kommer ud på dvd 🙂
  mange vampyr hilsner kimmi

 14. Mennesket! skriver:

  Hej Michael
  har læst en bog, med en myte om en vampyr der siger:
  At der i 1700 tallet, i pensylvanlien levede en hertuginde. Hvis mand aldrig var hjemme, på et tidspunkt kommer en af hendes tjenestepiger til at slå en vase i stykker ned over hertugindens hånd. Og da hertuginden ser hvor fin hendes hud bliver af blodet, tror hun at hun har fundet kilden til ungdom! Efter følgene slår hun faktisk, alle sine tjenstefolk ihjel…Jeg ved myten er rigtig jeg har læst om hende flere gange, på wikipedia og andre steder…Men ved du måske tilfældigvis hvilken, bog det er jeg skal bruge det til en litteraturliste til en meget vigtig opgave!!!

 15. Michael Kamp skriver:

  Hej Menneske.

  Nej, jeg ved ikke på stående fod, hvilken bog det er (jeg er klog, men ikke *så* klog), men det lyder nu meget som historien om Grevinde Bathory fra Ungarn/Slovakiet.

  Hun blev den mest berygtede massemorder i området, og dræbte nemlig ifølge legenden tjenestepiger for at bruge deres blod som foryngelseskur. Det er dog mere end usikkert om den detalje var sand.

  Der er en artikel om hende på den danske wikipedia, men det er altså barsk læsning.

  http://da.wikipedia.org/wiki/Elizabeth_B%C3%A1thory

 16. Signe skriver:

  Hej 🙂

  Mit navn er signe og jeg er 13 år.
  Jeg har også set alle dem der serier, vampire diaries, twiligth, o.s.v.
  Vampire diaries er helt sikkert min yndlings!! Og hold nu lige op da hvor stefan og damon er uhhhhhh…. Lige mine tyber må man sige! 😉
  Men jeg har en ting i mit hjerte som jeg lige vil høre om der er andre der også har den sådan..? Jeg har det nemelig med at fx. når jeg har set et afsnit vampire diaries eller en vampyr film/serie, skal jeg bare være pigen! Altså bella, eller elena eller.. Men jeg har nærmest brug for flere krafter.. det er svært at forklare og det lyder meget mærkeligt.. men.. JA, jeg tror faktisk på vampyre! Ja..

 17. Lorela skriver:

  Ingen film, INGEN, tager emnet vampyrer ’seriøst’, det er faktisk en meget virkelig sygdom der opstår som følge af en mutation, den hedder vHERV og er en komplet ufarlig og gunstig mutation, det er en virus der ligesom HIV virussen går ind og blander sig i værtens DNA og på den måde får kopieret sit eget “DNA”, hvor vHERV udover at snylte på værten giver værten en række fordele i forhold til almene mennesker.
  Man kalder vHERV virussen for vampyr virus & denne har eksisteret siden fordumstid, der er op til flere førende og anderkendte universiteter der forsker i denne virus. vHERv er en ‘endogenous virus’ hvilket vi mennesker har 9 af allerede hvor de syv af dem vi har tilfælles med chimpanserne. Vampyrer har ét ‘endogenous virus’ mere end almene mennesker har hilket gør at vi er en videreudvikling af jer. Vi er ikke farlige på nogen måde, bare lidt bedre tilpasset.
  Hvad angår damen her så er hun i sin fulde ret til at se ud som hun helst vil & en hver der fordømmer det er en hykler! Medmindre disse personer ikke på noget tidspunkt har brugt makeup, fået ordnet huller i tænderne eller lavet huller i ørerne osv. Men uanset hvad så er vi alle i vores gode ret til at se ud som vi nu engang har det bedst med, ike at vi alle skal være enige og forstå hinanden fuldt ud, men stadig dem der ikke kan respektere andres valg og ønsker fortjener ikke selv at få respekteret deres ønsker.
  P.S. At være vegetar og vampyr er ikke nogen god kombi, trust me!

 18. Anonym skriver:

  Vampyrer er hvad vi gør dem til. De fleste tror at du kan drikke en smule blod og det var det. Men du skal være heks for at blive vampyr. Husk forbandelsen til det og “there you go”. Og når jeg siger “forbandelse” mener jeg det! det er ikke så fedt som alle tror. Du vil ikke kunne modstå blod. du vil ikke engang kunne beskytte din familie mod dig selv! Tænk før du gør det!

 19. Mira skriver:

  Findes der vampyre i virkeligheden? 😀

 20. Ninne skriver:

  Hej. Jeg er 10 år og har sådan ønsket at blive vampyr lige siden, jeg så twilight, men I har sikkert ret. Det er sikkert ikke så fedt, som alle tror, det er. Bare se Rosalie. Hun ville hellere have et almindeligt menneske liv med børn og mand. Selv har jeg virkelig ønsket at blive vampyr, men selv elsker jeg min mor og vil gerne have børn og mand og ønsker ikke at skade min familie;-) PS Ninne er et hjemmelavet navn som mor og far og mig selv kalde mig.

 21. A.l.o skriver:

  Hej jeg heder louise jeg ved mere end de fleste på min alder. vampyre er over tusind historier i genrasioner jeg ved fugtigst at mange påstår at vampyre har meget med ånder. ånder findes for hjemme hos mig sker der mange underlige ting jeg ikke kan forklare ikke engang min familie. mange af mine veninder tør ikke sove hjemme hos mig begrund af alle de ting der sker. Men jeg kan fagtigsk godt lide det. Men altså jeg ved det lyder mærkeligt men jeg kan følge ånder. noget inderst inde siger vi nok finder ud af myterne om de taler sandt eller bar historier. Kærlig hilsen louise

 22. clara skriver:

  Jeg ELSKER vampyrer jeg har seg twiligth og vampire diaries og vil også rigtig gerne se true blood. Jeg ville virkelig ønske jeg var vampyr. Bare kunne manipulere med andre folk og smage blod, have uanede krafter og kunne følge med lynet!!! =) hvis nongen kender en vampyr der er villig til at forvandle mig, så ring til mig. Jeg tror på vampyrer men tror kun de lever i rumænien!! Men helt ærligt så syntes jeg at det er lidt urealistisk at vampyrene i twilight ikke brænder op når de kommer ud i solen men bare skinner!?

 23. Rikke skriver:

  Hej alle og specielt Michael Kamp!

  Jeg er en kvinde på 19 år.
  Jeg kunne så godt tænke mig at vide om der er nogen der tror på at varulve findes på nogen måde?

 24. Sofie nordmark Sull skriver:

  Jeg vil godt vide om de findes og om hvad de er emune overfor er det jernurt eller hvidløg jeg tror jernurt har set the vampire diaries og true blood og twiglight findes varulve er de emune over for ulvebær jeg er så besat af både varulve og vampyrer det kunne bare være så sejt af ha alle de kræfter og kunne løbe så stærk blodet er nu ikke så lækkert jeg har købt nogen vampyrtænder men mine tænder er for små ps er 10 år

 25. En der fortæller.... skriver:

  Vampyrer findes. Men ikke i den forstand som mennesker tror. Vampyrer er mennesker, men en slags “Over menneske”. Vampyrer er stærkere end andre, men ikke på en overnaturlig måde; de har bare en råstyrke i sig der ikke kan sammenlignes. Deres udstråling er stærkere og smukkere end andres. De heler hurtigere, og de er kommer ikke så nemt til skade. Deres reflekser er yders hurtige, og de er meget opmærksomme på deres omgivelser og omverdenen og andre mennesker. De trives oftest bedst i naturen og langt væk fra den moderne verden. De læser nemt andres humør eller følelser og de har et skærpet syn samt lugtesans. Vampyrer er intelligente individer der oftest er flere skridt før andre fordi de kan tænke forud grundet deres logiske sans. Mange af myterne er påfund, og mange af myterne taler sandt, men skal tolkes i en anden forstand. En vampyr kan godt lide grøntsager, og tåler snildt hvidløg og andre stærke urter. Men deres smagsløg er ekstra gode, og derfor kan de oftest ikke lide det. Og en vampyr er ikke allergisk over for sølv! Men en vampyr er dog en natteravn, i den forstand at en vampyr føler sig bedst tilpas om natten. Med det sagt har mange vampyrer en normal dags rytme. Der findes nogle vampyrer der drikker menneskeblod, og der findes nogle der ikke gør. Den der ikke gør er ofte vegetarer, men nyder en god rød bøf i ny og næ. Og sidst men ikke mindst, at være vampyr er en arvelig tilstand, som man fødes til. Det er ikke noget man kan blive af et bid!

  Du vil sikkert møde mange i dit liv, eller i medierne der påstår at de er vampyrer. Men en ægte født vampyr ville aldrig dele den meget personlige info med nogle. Og hvis de gør, er det kun fordi det er yderst nødvendigt.

 26. Kathrine (udtales som på engelsk) skriver:

  Hej. Alså jeg tror på at der findes vampyrer der ude et sted for der er jo fundet lig der er tømt for blod flere steder i landet
  Der er også rigtigt mange der siger og tror at jeg er vampyr fordi at jeg har hugtænder der hvor vampyrer har og jeg bider hul i folk hvis jeg bliver lidt for sur på dem såå….

 27. Kathrine (udtales som på engelsk) skriver:

  Hej igen. Der er så mange folk der siger at de hved så meget om vampyrer men det meste af det har du bare hørt og det meste man høre hved jeg ikke passer så nu fortæller jeg alt sandheden om vampyere. De tåler ikke sol men de kan få en heks til at lægge en sollys forbandelse over et smykke som de så skaæ gå med hver dag så de kan gå ude i solen uden at det brander forfærdeligt meget. De kan godt tåle hvidløg men du kan ikke tåle jernurt for så brænder det og sviger mega meget og hvis de for det ind i kroppen bliver de svage. De kan løbe mega stærkt. De kan bevæge sig lydløst. De kan høre rigtig godt og på lang afstand. De drikker mennskeblod og de kan ikke fordrage dyreblod. Når du skal til at bide en bliver de ræde rundt om ddr hvor din øjenfarve er og deres blodåre under øjne og så kommer hugtænderne. Når man skal forvandles til vampyr knækker vampyren persones nakke og så giver vampyren dens blod så personen ligger op og så for personen lyst til vlod og så når du for blod er de forvandlet. Jeg tror at der findes vampyrer eller jeg nærmere hved der men kan desværre ikke fortæller hvorfor jeg hved det

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *