Zombie Ass: Toilet of the Dead

Zombie_assADVARSEL: Denne anmeldelse indeholder frastødende og ulækre elementer. Hvis du er ved at spise, skal til at spise, eller lige har spist, bør den nok springes over.

Jeg så traileren til Zombie Ass: Toilet of the Dead i december og vidste med det samme, at jeg var nødt til at opstøve den.

Jeg har et svagt punkt for de virkelige specielle B-film og traileren HER lovede mig absurde optrin i uanede mængder.

Jeg fandt den på min amerikanske Netflix og satte mig til rette for at svælge i zombier. Heldigvis sprang jeg popkornene over.

Filmen starter hjemme hos en professor og hans datter en sen uvejrsnat. Datteren er selvfølgelig i sin sorte skolepigeuniform og har stærke smerter i maven. Hun er syg, og faderen henter medicinen. I stedet for at komme med et pilleglas, komme han trækkende med en zombie-lignende fyr og begynder at slå ham i maven. Igen og igen slår han indtil zombien begynder at kaste op.

“Her kommer det,” råber han og trækker datteren ind under den foroverbøjede zombie.
“Åben munden!”

😯

Herefter følger titelsekvensen i Grindhousestil, før vi pludselig følger en gruppe unge mennesker. Pigerne i skoleuniform, selvom de ikke er i skole. Den ene af pigerne vil være model, og de er taget op i bjergene for at finde en bestemt type fisk, der indeholder en speciel parasit. Pigen vil inficere sig selv med parasitten for at tabe sig for at hjælpe karrieren på vej.

Men … plottet er virkelig ikke vigtigt.

Jeg er ikke sart. Jeg kan se de fleste splatterfilm uden at blinke, men det tog mig fire forsøg at komme helt igennem Zombie Ass.

Lort, prutter, opkast og mere lort fylder næsten alle scener i filmen. Specielt scenen hvor den første rigtige zombie kommer op af et das er slem. Jeg ved at det i virkeligheden er klumper af chokoladekage eller noget i den stil, men jeg måtte stoppe filmen da han havde >ørk< lort i munden, kastede med lort og tværede det >ørk< ud over den nærmeste pige.

Det var ved at sende min egen mad retur. Resten af filmen blev set i kortere bidder, så dele af plottet gik hen over hovedet på mig.

Det er faktisk ærgerligt, for grundidéen var frisk. Zombierne er zombier fordi en bestemt, tentakellignende parasit har overtaget deres hjerne. Flere af scenerne er oprigtigt sjove på den specielle overgearede måde, men alting skal drukne i et eller andet fetish-trip med tentakler og afføring.
Åh ja, der kommer tentakelparasitter ud af røven på de inficerede, så de løber baglæns på alle fire, mens ormene snapper med tænderne.

Det er en lang prutte-lorte-vittighed tilsat en god portion hentai tentakelsex mixed med andre kropsvæsker for variationens skyld. Skolepigeuniformer, nøgne piger smurt ind i afføring, tentakelsex med afføring, konstante nærbilleder af trusser.

Jeg mangler ord.

Er den værd at se?

Det … ved jeg faktisk ikke. Jeg har ikke set andre film i den genre eller følt mig så frastødt siden Pink Flamingo.

Der ligger et to minutters klip fra filmen på youtube, så den ærede læser kan jo selv bedømme om det virker interessant.

(Og det er et af de milde.)

Det er i det mindste ikke noget man har set før.

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, Film og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *