Zombie Massacre

Zombie-Massacre-Review

Uwe Boll.

Jeg har et kompliceret forhold til Uwe Boll. En af de mest udskældte filmskabere overhovedet, der har specialiceret sig i at filmatisere computerspil. Sjældent med succes.

Jeg vil så gerne gå imod strømmen og kunne lide ham, men han gør det så svært.

Filmen her er standard zombie-action. Regeringen er ond – hemmelige eksperimenter – lille specialstyrke – forræderi – masser af zombier.

Skal jeg tage ja-hatten på, er det mildt interessant at zombierne ser anderledes ud end vi er vant til, og filmen spilder ingen tid før den springer direkte til udbruddet. Men meget mere godt er der ikke at sige.

Det er noget sjusk. En forfærdelig gang bavl hvor den ene kliche efter den anden oprulles med tåkrummende overspil og stive, kunstige replikker. Soldaterne er grimme, omgivelserne uinspirerende og filmen får aldrig etabeleret en rød tråd i forhold til zombierne. De dør af skud i hovedet, men også af skud i kroppen og ind i mellem af tæv. Andre gange generer kugler dem ikke, hvis plottet kræver mere spænding.

Manuskriptet er noget forfærdeligt rod. Der er ingen fornemmelse for sammenhæng eller logik i hovedpersonernes gøren og laden og alting virker tilfældigt. De kan ikke starte en bil, og må slås med en gruppe zombier. Lige indtil de er pressede, hvorefter de alle sammen hopper ind i bilen og kører væk. Den havde på magisk vis helbredt sig selv.

Den er ikke engang så dårlig, at den bliver god igen.

Spar dig selv for smerte og skuffelse og spring denne titel over. Med mindre du er afhængig af zombier og bare *må* se alt med dem.

Samtlige scener i traileren er taget fra de første fem minutter og gengiver overhovedet ikke stemningen.

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, Film og tagget . Bogmærk permalinket.

Et svar til Zombie Massacre

  1. Sarah skriver:

    Bliver du helt desperat efter zombieunderholdning – og har du ikke set den før – så prøv Black Sheep, en New Zealandsk zombie(får)film fra 2006 http://www.imdb.com/title/tt0779982/?ref_=nv_sr_1
    God fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *