Zombier og B-film

Er der to der hører sammen, må det være zombier og B-film. Som et af de mest elskede film-monstre tiltaler de levende døde film-amatører over hele verden, og da de samtidig kan laves uden så mange dyre effekter (de første zombier i Romeros Dawn of the dead ligner bare folk med mel i hovedet) er det ikke så underligt at B-films zombier myldrer frem.

Det meste er noget frygteligt lort, men der kan være perler imellem, eller i det mindste film med gode idéer, hvor man kan udholde skuespillet.

Der er et par titler på vej, jeg synes ser interessante ud.

Exit Humanity

Zombier under borgerkrigen i USA? Lækkert! I en verden uden moderne automatvåben må de overlevende blive pressede, og hvad med de stridende faktioner? Der er mange, mange god muligheder i dette scenarie, og jeg krydser fingre for at filmen i det mindste gør et ærligt forsøg på at udnytte dem.

Den ser forholdsvis velproduceret ud, så jeg vover at glæde mig.

Zombie Massacre

Uwe Boll. Findes der et mere skræmmende navn blandt horrorfans? Han er måske den mest udskældte instruktør i vores generation og har da også produceret f.eks. den pinligt ringe “House of the dead“. Hans hobby er tilsyneladende at filmatisere spiltitler og give dem hans unikke vision.
Denne her ligner grangiveligt en filmatisering af S.T.A.L.K.E.R, men samtidig er der nu noget over traileren. Som at skubbe til en rokketand med tungen. Det gør ondt, men man kan ikke lade være. 🙂

THE DEAD

THE DEAD flytter zombieapokalypsen fra vores breddegrader til Afrika. Genialt. Jeg har hørt mindre rosende omtale af den på det sidste, men den lyder stadig interessant. Hvordan vil befolkningen i Afrika kunne forsvare sig, når de døde pludselig stiger op af gravene?

Dette indlæg blev udgivet i Film, Film jeg glæder mig til at blive skuffet over og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Zombier og B-film

  1. Sasa Kovacevic skriver:

    Hej Michael

    Ved du hvordan man får fingrene i Exit Humanity?

  2. Michael Kamp skriver:

    Nej, desværre.

    Jeg ved ikke engang om den er udkommet endnu, men jeg kan prøve at snuse lidt rundt på nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *